Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Bucureşti: Ce trebuie să faci ca să devii consilier PDL

Bucureşti: Ce trebuie să faci ca să devii consilier PDL

scris de A.B.
9 afisari

Elena Udrea a dat startul concursului „Ai un proiect pentru Bucureşti? Noi avem soluţia. Câştigă-ţi un loc în Consiliul General!”. PDL a  lansat miercuri o competiţie în care îi cheamă pe bucureşteni să-şi prezinte proiectele pentru Bucureşti. Câştigătorul, care va fi anunţat pe 29 aprilie, va primi un post de consilier.

elena udrea

foto: dcnews.ro

„Este o competiţie pe care o lansăm astăzi, PDL Bucureşti are o propunere inedită pentru bucureşteni”, a subliniat Elena Udrea. Ea a explicat, pentru Mediafax, reguluile jocului.

 “Propunem bucureştenilor, celor care au un proiect pentru Capitală prin care îşi doresc să îmbunătăţească viaţa bucureştenilor, un proiect prin care îşi doresc să înfrumuseţeze Capitala, să-l trimită către PDL Bucureşti şi câştigătorul celui mai interesant proiect va avea loc în Consiliul General, va deveni primul candidat pe lista de consilieri generali ai PDL„, a anunţat preşedintele PDL Bucureşti.

 Udrea a arătat că aceasta este parte a strategiei prin care PDL Bucureşti încearcă să se apropie de bucureşteni.

 Ea a precizat că până pe 25 aprilie vor fi strânse toate proiectele care vor fi transmise de bucureşteni, pe 27 aprilie juriul va delibera, iar pe 29 aprilie va fi anunţat câştigătorul competiţiei.

 Elena Udrea a mai spus că persoanele care se înscriu în această competiţie trebuie să nu fie membri ai PDL sau ai altor partide, să nu fie specialişti, iar proiectele să fie trimise on-line sau în la sediul PDL Bucureşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult