Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Bucureşti: Piedone, candidatul USL la sectorul 4

Bucureşti: Piedone, candidatul USL la sectorul 4

scris de M.A.
3 afisari

Cristian Popescu-Piedone va candida din partea USL la Primăria sectorului 4, a anunţat vineri Victor Ponta, copreşedintele USL.

Cristian Popescu-Piedone

Bucureşti: Piedone, candidatul USL la sectorul 4

Anunţul a fost făcut în timpul unei conferinţe de presă la care a mai participat Dan Constantin şi Cristian Popescu-Piedone. Cel din urmă, răspunzând unei întrebări, a precizat că nu a demisionat niciodată din PC.

Anterior, Piedone, actual primar de la sectorul 4 era dat ca posibil candidat la primarie din partea UNPR. De asemenea, în luna decembrie 2011, Elena Udrea, prezentă la Reuniunea organizaţiilor UNPR din Bucureşti şi Ilfov, anunţa că Popescu-Piedone, va fi coordonatorul campaniei PDL-UNPR pe Bucureşti.

Campania pentru alegerile din noiembrie 2012 va fi condusă de Cristian Popescu Piedone! Imaginaţi-vă confruntarea dintre Piedone şi Mitrea! Vom avea cel mai bun şef de campanie”, afirma atunci Elena Udrea.

De asemenea, Cristian Popescu Piedone le-a vorbit în decmebrie membrilor UNPR despre succesul său în sectorul 4 şi a spus că va candida în 2012 din partea UNPR.

1 comentariu

digital 30-03-2012 - 12:49

…a început…CIRCUL,fraților!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult