Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Buldogul îşi arată colţii. Blaga anunţă moţiune de cenzură (video)

Buldogul îşi arată colţii. Blaga anunţă moţiune de cenzură (video)

scris de A.H.
2 afisari

PNL va vota împotriva proiectului bugetului de stat pe 2015 şi va introduce o moţiune de cenzură în februarie, anul viitor, a declarat, marţi, co-preşedintele PNL Vasile Blaga, precizând că alegerile anticipate sunt calea cea mai corectă de accedere la guvernare.
blaga”Nu putem ajunge la guvernare decât constituţional. După 1 februarie vom introduce moţiune de cenzură şi nu vom vota bugetul. Cel mai corect ar fi să ajungem la putere prin alegeri anticipate”, a spus Blaga, la Gândul live.

Co-preşedintele PNL a spus că formaţiunea sa nu agreează traseismul parlamentar în vederea formării unei majorităţi în Legislativ şi a constatat că în prezent ”există o majoritate declarată în jurul lui Victor Ponta”, dar că ”lucrurile nu stau foarte bine nici în interiorul PSD şi nici a aliaţilor săi”.

Blaga a admis că pentru formarea unei majorităţi sunt ”frecventabile” toate partidele parlamentare , dar că, în acest moment, ”nu are rost” deschiderea unor discuţii despre formarea unei asemenea majorităţi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult