Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Bunica îi dă în cap lui Prostănacul. Vezi ce zice Iliescu despre Geoană

Bunica îi dă în cap lui Prostănacul. Vezi ce zice Iliescu despre Geoană

scris de D.S.S.
3 afisari
Ion Iliescu a declarat că PSD a pierdut alegerile din 2004 şi 2009 din cauza gafelor lui Mircea Geoană. Declaraţia a fost făcută,vineri, la Alexandria, unde preşedintele de onoare al PSD  şi-a lansat volumul „Fragmente de viaţă şi istorie trăită”.

Ion Iliescu: Am pierdut alegerile din cauza lui Mircea Geoană

Am pierdut alegerile pe mâna noastră în 2004 şi alegerile prezidenţiale din 2009 tot pe mâna noastră, din cauza gafelor aceluiaşi om, Geoană. În 2004 a vrut neapărat să vadă lumea că este candidat la postul de premier şi a ieşit cu o declaraţie publică în care spunea că nu avem nevoie la alegeri de voturile PRM. Şi PRM a votat cu Băsescu. (…) Şi tot el a făcut gafa care a dus la pierderea propriilor alegeri”, a spus Iliescu.

Preşedintele de onoare al PSD a vorbit despre cât de rău pot face intresului general, deciziile unor oameni politici fără discernământ. „Fapte întâmplătoare ale unor indivizi fără discernământ pot să compromită nişte interese majore, de partid şi de stat. (…) Sunt oameni care îşi pierd uzul raţiunii în momente cruciale pentru viaţa societăţii şi care compromit nu soarta lor, ci soarta ţării. Politica este echilibristică pe sârmă. Cine nu are inţelepciunea necesară, să se lase, să-i lase pe alţii care pot să o facă cu dăruire, nu pornind de la interese înguste”, a precizat Ion Iliescu.

11 comentarii

BULA 09-09-2011 - 18:46

Iliescu sa-si dea singur un cap in gura, pentru ca el l-a bagat in politica pe Geoana.

Pribeagul 09-09-2011 - 19:33

Chiar asa, ce mai cauta amaritul asta in politica mare? Dupa toate rateurile pe care le-a dat, ar fi cazu’ sa-si gaseasca un seviciu pe masura lui si sa lase locul EBei. 🙂

Acelasi lucru poate sa-l faca si Basescu, care a dovedit cu prisosinta ca-i doar un neispravit.

Viorica Ianc 10-09-2011 - 01:04

Viata buna si mai ales batranetea ingrasa si pe fostii comunisti.
Daca papusarul foloseste sarma prea teapana, teatrul de papusi intra in faliment. Papusa n-are nici o vina . Falimentul teatrului – a inbatranit papusarul.

Andrei 10-09-2011 - 10:27

Fapte întâmplătoare ale unor indivizi fără discernământ (mineriade pogoromuri )pot să compromită nişte interese majore, de partid şi de stat.

Atentie ce spune presedintele USL ion iliescu:”interese majore, de partid şi de stat” deci interesele partidului inaintea celor de stat !
Ceea ce am avut din 89 pina-n prezent .

Ce consecvent este,cit se nevoieste !

„Cine nu are inţelepciunea necesară, să se lase, să-i lase pe alţii care pot să o facă cu dăruire”…sa lase pe dl.Vanghelie ,unsul dl.iliescu ,protejatul acestuia .

Dupa ce a transformat Romania intr-un tărâm populat de fiare cu chip de om, gata să jertfească pe oricine pentru binele haitei lor ..presedintele fondator ,maximul conducator a-l USL ion Iliescu cauta sa distruga tot, nici iarba sa nu mai creasca.

VOTATI USL ,VOTATI SCHIMBAREA ,VOTATI ION ILIESCU !

Andrei 10-09-2011 - 10:29

DE CE NU APARE COMENTARIUL TOVARASI ?

Andrei 10-09-2011 - 10:34

PRESEDINTELE USL ION ILIESCU ATACA !

„Preşedintele de onoare al PSD a vorbit despre cât de rău pot face intresului general, deciziile unor oameni politici fără discernământ” …MINERIADE !

INTERESUL DE PARTID PRIMEAZA IN DETRIMENTUL INTERESULUI GENERAL….IATA RAUL ABSOLUT ,GINDIREA „PROFUNDA SI VIOAIE ” CE S-A ABATUT ASUPRA NOASTRA SI CONTINUA SA NE LOVEASCA FARA CRUTARE.

VOTATI USL ,VOTATI OAMENII NOI ,VOTATI ION ILIESCU.!

geek-a-contra 10-09-2011 - 12:52

in primul rind: nu mai tipa fi’nca 1. se vede mai clar daca nu scrii totul cu majuscule, 2. daca tipi nu devii mai convingator. secundo: toate partidele si toti conducatorii de partid isi vad mai intii de partid, fin’ca altfel nu ar ajunge la putere, scopul principal ptr intrunirea / organizarea un partid. terto: calmeaza-te ca faci, doamne feri, frun atac de cod, ceva…

Andrei 10-09-2011 - 10:39

„Beţia puterii te duce prin toate etapele: la început eşti cocos, dup-aia te transformi în maimuţă, treci apoi prin faza de leu, iar la sfârşit ajungi porc”.ION ILIESCU

NE VORBESTE .” EL CAUDILLO”
CIT ADEVAR IN ACEASTA MAXIMA A FONDATORULUI USL ..ION ILIESCU CAUTA S-O DEMONSTREZE PRIN FIECARE DECLARATIE.

LIBERALI!LIBERALI!
SUNTETI MULTUMITI ,SATISFACUTI ?

POFTA CE-ATI POFTIT.!

BULA 10-09-2011 - 11:06

Ce imi place expresia asta, cu „de partid şi de stat” !
Bine o mai stiau toti „oamenii noi”, tunaţi la sedintele „largite”. Dupa cum s-a vazut in scurt timp de la picarea regimului comunist, oamenii erau tot aia vechi, instinctivi si animalici, care au distrus in cativa ani tot ce s-a construit de o generatie.

Andrei 10-09-2011 - 11:52

INTERESUL DE PARTID..SI MAI APOI TARA … ,OBSERVATI PRIORITATILE DL.ILIESCU LIDERUL ABSOLUT DE NECONTESTAT A-L USL.

LIMITA PENIBILULUI IN OPINIA SEFULUI „USL” ION ILIESCU A ATINS-O DL.GEOANA NU CEI CE AU DENGRAT ROMANIA ,INJOSIT POPORUL ROMAN PRIN DECLARATII DEFAIMATOARE GEN:.”RO TARA DE ….C” SE FURA ,…ETC .COMPORTAMENT BASRBAR ,ATROCITATI NEMAINTILNITE .MINERIADE INTRUN CUVINT :Fapte întâmplătoare ale unor indivizi fără discernământ pot să compromită nişte interese majore, de partid şi de stat….

Cine nu are inţelepciunea necesară, să se lase, să-i lase pe alţii care pot să o facă cu dăruire PRECUM NR 2 DIN USL DL.VANGHELIE COORDONATORUL RELATIILOR EXTERNE ALE RO CU USA SI CANADA .DESCOPERIREA DL.ILIESCU ULTIMA DEMONSTRATIE DE GINDIRE PROFUNDA VIOAIE …ETC, ETC

OARE DECE NU DORESC BASARABENI UNIREA ???!!!

Ciu Huhu 10-09-2011 - 14:02

E prima data-n viata ca-s de acord cu favoritul KGB-ului, Iliescu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult