Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Buzău: Vanghelie a venit la nuntă cu un elicopter

Buzău: Vanghelie a venit la nuntă cu un elicopter

scris de M.A.
4 afisari

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a venit, sâmbătă seară, la Buzău, la nunta deputatului social-democrat Adrian Mocanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu, cu un elicopter.

marian vanghelie

Marian Vanghelie a aterizat cu elicopterul în jurul orei 21.00, pe stadionul de atletism din Buzău, situat în apropierea patinoarului unde se desfăşoară nunta deputatului Adrian Mocanu cu fiica unui om de afaceri buzoian, Roberta Doloiu. Aproape 1.200 de persoane participă, sâmbătă seară, la nunta deputatului PSD, naşi fiind primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală şi soţia acestuia, Felicia, transmite Mediafax.

Printre cei care au asistat la cununia religioasă care a avut loc la Catedrala Arhipeiscopală din Buzău s-a aflat şi preşedintele Senatului, Mircea Geoană, împreună cu soţia sa , Mihaela, fostul lider social-democrat declarând la venire că e bucuros şi emoţionat ca atunci când el s-a căsătorit. Cununia religioasă a fost oficiată de un sobor de opt preoţi, în timpul slujbei miresei făcându-i-se rău. Tânăra a avut nevoie de un pahar cu apă şi de un scaun pe care s-a odihnit câteva minute.

Mircea Geoană nu a participat însă la petrecerea de după cununia religioasă. De asemenea, ceilalţi lideri ai PSD care erau aşteptaţi să vină nu au sosit, printre absenţi numărându-se liderul PSD, Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Valeriu Zgonea.

5 comentarii

securea 12-06-2011 - 12:02

„zboara, puiule, zboara” !

nik 12-06-2011 - 15:43

parpanghel de la psd se plimba cu elicopterul acum o sa aiba probleme cu ponta ca nemernicul nu sa plimbat cu elicopterul si e sef de partid.vanghele fa ceva o atentie sefului ca esti in pericol. [ nu uita cea patit prostanacul si asta sa plimbat cu elicopterul si ponta a trebuit sa plateasca tot ].

tanase marian 12-06-2011 - 21:40

sperante desarte,,. relativ recent al rugam pe domnul vanghelie sa ma ajute,,. am un caz grav la un a, v, c, de acum sase ani am gasit medici militsri beti ancabinet care m au nenorocit prin neprezentare,,……..recent la o recadere a cazului meunetratat am mers la clinica fundeni unde un derbedeu medic bolnav psihic m a dat afara an strada cand i am spus drama suferita la spitalul m. i. amapelat la domnul vanghelie si apoi la domnul patriciu ca sa diu ajutat a gasi o clinica experimentala unde sami se implanteze celule stem singura sansa de a merge coerent,.dar an aceasta tara murdara nu maiexista vreun bun crestin,,doar hotii ce mi fura drepturilemele cetatenesti rusine domnle presedinte cum te crezi,,. rusine tuturor asa zisilor demnitar de doi lei nu mai am ancredere an tine sfanta tara oropsita de mizerii umane,,.mi se fura bani din pensia militara sunt jecmanit, si abandonat,,……………. unde ma pot trata doamne,,ajuta ma te rog,,……………nihil sine deo,,…nu pot merge cursiv,,.marian,,………..

tanase marian 12-06-2011 - 21:43

derbedeul medic care m a dat afara din spital desi ma taram an fata lui este subordonatul doamne prof. dr. virginia ion de la neurologie stajul trei fundeni ,,.unde sa ma mai plang oare toata aceasta tara estecondusa dehoti si mizeri umane,,…………..

Pribeagul 12-06-2011 - 22:59

Un social democrat n-are cum proceda altfel.

Unde mai pui ca nu-i orice social democrat, este cel mai apreciat copil-discipol a lui Iliescu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS