Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cad primele capete după alegeri. Cătălin Drulă pleacă de la conducerea USR

Cad primele capete după alegeri. Cătălin Drulă pleacă de la conducerea USR

scris de B.C.R
92 Afisari

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a declarat luni că va convoca alegeri pentru conducerea partidului.

El a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul USR, că rezultatul de la alegeri este „sub aşteptările” membrilor USR şi ale votanţilor partidului.

„Desigur, am putea să vorbim despre cauze, să căutăm explicaţii, să găsim scuze sau să ne întrebăm dacă în România democraţia mai este democraţie, dar pentru mine, în întreaga mea viaţă, asumarea a fost un principiu de bază. Îmi asum acest rezultat şi voi convoca în USR alegeri pentru un nou preşedinte, în cel mai scurt timp. Avem oameni şi lideri puternici, care pot duce mai departe această construcţie, şi mă gândesc aici spre exemplu la Dominic Fritz, un om care a câştigat decisiv votul în Timişoara şi a arătat că PSD şi PNL pot fi înfrânte”, a spus Cătălin Drulă.

Preşedintele Uniunii Salvaţi România a menţionat că „este foarte important ca USR să continue”, deoarece în acest partid „s-au pus speranţele de modernizare” a României.

Parerea ta

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult