Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Călăraşi: Bătaie, înjurături şi urne sparte

Călăraşi: Bătaie, înjurături şi urne sparte

scris de A.B.
2 afisari

Un candidat la Primăria din Curcani, judeţul Călăraşi, însoţit de patru persoane, a devastat o secţie de votare din localitate şi a agresat mai multe persoane.

calarasi

foto: ziarelive.ro

Bătaie şi înjurături la Curcani. Candidatul-agresor a dat buzna dumincă dimineaţa în secţia de votare şi a spart mai multe urne. Împreună cu cei care îl însoţeau, el a agresat mai multe persoane din secţia de votare. Potrivit România TV, în momentul în care preşedintele secţiei şi membri ai comisiei au intervenit, candidatul a început să-i înjure şi să-i lovească cu pumnii. Poliţiştii şi jandarmii au intervenit pentru a calma spiritele, însă agresorii au reuşit să fugă, fiind prinşi după două ore şi duşi la audieri. A fost nevoie de intervenţia ambulanţei pentru a-i acorda îngrijiri medicale uneia dintre persoanele agresate. Secţia de votare a fost închisă după incident, alegătorii fiind îndrumaţi către o altă secţie de votare din localitate.Urmează să se decidă dacă agresorii vor fi reţinuţi şi dacă se va propune arestarea lor preventivă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult