Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE Deputaţii au respins arestarea preventivă a lui Ion Stan. A demisionat din PSD

UPDATE Deputaţii au respins arestarea preventivă a lui Ion Stan. A demisionat din PSD

scris de M.A.
11 afisari

UPDATE 14.15: Deputatul Ion Stan şi-a dat demisia din PSD, dar nu şi demisia din Parlament.

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, vineri, prin vot, raportul Comisiei juridice cu privire la cererea procurorilor privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului PSD Ion Stan.

Camera Deputaţilor a respins arestarea preventivă a lui Ion Stan

Au fost exprimate 145 de voturi pentru şi 226 împotrivă. Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, după respingerea în plenul Camerei, că Ion Stan acesta nu mai poate face parte din PSD şi că soluţia, în urma votului deputaţilor, ar fi ca acesta să demisioneze din Parlament.

Ponta a precizat în mai multe rânduri că el, în calitate de deputat, a votat pentru ridicarea imunităţii lui Ion Stan. Premierul a mai arătat că votul din Camera Deputaţilor va afecta România în plan extern, în privinţa MCV şi a aderării la Schengen.

Victor Ponta a precizat că PSD va lua decizia politică de a-l înlătura pe Ion Stan din partid, dar că acest lucru nu rezolvă ridicarea imunităţii deputatului, singura soluţie în acest sens fiind demisia lui Ion Stan din Parlament.

1 comentariu

Jancsi 25-12-2012 - 00:01

Da, a demisionat din PSD, dar nu si din parlament. Ce, era fraier – dupa ce a gasit o masa de d o b i t o c i sa-l aleaga – sa renunte la ciolan si la imunitate ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult