Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Camera Deputaţilor: Undă verde arestării lui Mihail Boldea

Camera Deputaţilor: Undă verde arestării lui Mihail Boldea

scris de Marius Bâtcă
5 afisari

Deputatul Mihail Boldea a rămas fără imunitate. 147 de deputaţi au votat marţi “pentru” ridicarea imuniăţii, 17 “împotrivă” iar 4 voturi au fost anulate. Pentru a asigura cvorumul necesar, la vot au participat şi trei parlamentari USL.

Mihail Boldea

Mihail Boldea

Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, prin vot secret, cererea de percheziţie domiciliară, reţinere şi arestare a deputatului Mihail Boldea. Au fost înregistrate 147 de voturi „pentru”, 17 voturi „împotrivă”, iar 4 voturi au fost anulate. La şedinţă au participat, pentru asigurarea cvorumului, şi câţiva deputaţi ai opoziţiei.

Liderul social-democraţilor Victor Ponta, a anunţat, înainte de începerea votului, că, împreună cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, au decis să-i mandateze pe cei doi lideri de grup ai PSD şi PNL din Camera Deputaţilor să suplinească cvorumul de şedinţă. “De aceea noi am mers trei în sală ca să le asigurăm cvorumul”, a spus Ponta.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galaţi au solicitat procurorului general al României, Codruţa Kovesi, să facă demersurile necesare pentru obţinerea avizului în vederea formulării cererii de percheziţie domiciliară, reţinere şi arestare a deputatului Mihail Boldea.

Mihail Boldea este acuzat, alături de alte 19 persoane, de înşelăciune, fals în înscrisuri şi uz de fals, într-un caz privind terenuri ce erau indisponibilizate în vederea confiscării speciale în cauze penale şi apoi trecute în proprietatea membrilor grupării.

3 comentarii

Ciu Huhu 20-03-2012 - 20:35

Puscarie pe viata pentru acest bandit si gasca lui de banditi-escroci-tilhari care bateau si terorizau batrinii propietari din Galati sa le cedeze propietatile pe nimic, la fel puscarie pe viata pentru membrii PDL, partidul lui iubit, huooo, JOS DICTATORUL BASESCU!!!!!!!!!!!!!!!

Ciu Huhu 20-03-2012 - 21:31

NU M-AS MIRA DELOC DACA ACEST BANDIT E INCA UN BANDIT EVREU!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 20-03-2012 - 22:00

…Ciu-Mete la min-ciu tza ta , si la obsesia ta ,oricine care are o figura mai fina , si o alura mai inteligenta, musai sa fie …EVREU. Uite psihohilogule si BOLDEA si ceilalti 21 de persoane invinuite sant R O M A N I sadea , si impreuna cu ceilalti arestati la ora actuala sint toti R O M A NI ,numai tu esti un ciumete!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult