Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Camera Deputaţilor: Vezi de ce parlamentarii USL au părăsit şedinţa

Camera Deputaţilor: Vezi de ce parlamentarii USL au părăsit şedinţa

scris de A.B.
0 afisari

Nici nu au revenit bine la lucru şi parlamentarii USL au părăsit plenul Camerei. Motivul, cererea de revocare a lui Anastase nu a fost supusă la vot.

camera deputatilor

foto: antena3.ro

Pentru că cererea de revocare din funcţie a Robertei Anastase nu a fost supusă votului, parlamentarii USL au părăsit sala. După ce preşedintele de şedinţă, Ioan Oltean (PDL), a anunţat că solicitarea USL privind revocarea din funcţie a Robertei Anastase se trimite Biroului Permanent al Camerei, pesedistul Mircea Duşa a anunţat că parlamentarii USL vor părăsi lucrările.

„Grupurile parlamentare ale PSD şi PNL părăsesc sala pentru că nu aţi respectat Regulamentul”, a argumentat Duşa.

Nici Ioan Oltean nu s-a lăsat mai prejos şi pe un ton ceva mai iritat a subliniat:

„Aţi venit cu o temă totalmente nepregătită, deşi aţi avut la dispoziţie atât timp. Eu regret amarnic dacă decizia dumneavoastră de a părăsi sala de şedinţe este una neserioasă, eu cred că nu aveţi temei juridic”.

 Oltean a explicat, pentru Mediafax, că solicitarea USL încalcă prevederile regulamentare, potrivit căreia revocarea preşedintelui Camerei poate fi cerută de grupul care l-a propus.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult