Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Când are loc dezbaterea finală dintre Ponta și Iohannis

Când are loc dezbaterea finală dintre Ponta și Iohannis

scris de A.B.
2 afisari

ACL face o nouă invitaţie PSD pentru organizarea dezbaterii prezidenţiale Klaus Iohannis – Victor Ponta, care să aibă loc joi la Palatul Parlamentului.

Când are loc dezbaterea finală dintre Ponta și Iohannis.

Când are loc dezbaterea finală dintre Ponta și Iohannis.

Vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a susţinut că premierul Victor Ponta nu doreşte să participe la o dezbatere cu Iohannis, dar în cursul zilei de luni va fi înaintată PSD o nouă propunere de negociere.

„O să-i facem încă o invitaţie foarte clară la Parlamentul României, unde Televiziunea Română şi toate celelalte televiziuni să poată să transmită această dezbatere, să lase faldurile fustelor şi dacă e bărbat să vină la dezbatere”, a declarat Atanasiu.

El a susţinut că propunerea ACL este pentru ziua de joi, pe care o consideră data cea mai potrivită pentru dezbatere, începând cu ora 20.

Atanasiu a fost întrebat dacă propunerea ACL este făcută pentru a fi refuzată de Victor Ponta, în condiţiile în care premierul ar fi confirmat participarea la o dezbatere la o televiziune de ştiri.

„Nu era programată nicio dezbatere între cei doi candidaţi, era autoprogramată o dezbatere de domnul Ponta singur. Deci, dacă doreşte dezbatere în doi îl chemăm pe un teren neutru, nu sub fustele lui Voiculescu la Antena 3”, a răspuns vicepreşedintele PNL.

El a precizat că propunerea ACL vizează un format deschis tuturor instituţiilor de presă, urmând a fi negociat cu PSD moderatorul şi desfăşurarea dezbaterii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult