Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Când își lansează Ponta candidatura la prezidențiale

Când își lansează Ponta candidatura la prezidențiale

scris de C.F.V.
18 afisari

Victor Ponta a anunţat că îşi va lansa candidatura la alegerile prezidenţiale pe 20 septembrie, la Bucureşti. Premierul promite că, în cazul în care va ajunge la Cotroceni, va fi un preşedinte cu un „cu totul şi cu totul” alt profil şi altă agendă decât actualul şef al statului.

Ponta visează deja la Cotroceni.

„Am discutat despre campania electorală, dar în primul şi în primul rând despre profilul prezidenţial pe care îl propunem. Aşa cum am spus şi în solicitarea de sprijin pe care am adresat-o PSD, la Craiova, voi cadida pentru funcţia de preşedinte. Vreau să fiu un preşedinte al tuturor românilor, nu doar al unui partid sau al unei coaliţii de guvernare, şi un preşedinte cu un cu totul şi cu totul alt profil şi altă agendă decât ale preşedintelui Băsescu din ultimii nouă ani şi jumătate”, a spus Ponta.

Ponta a mai arătat că toate proiectele USL din 2012 sunt valabile şi a arătat că este important ca, după prezidenţiale, să fie îndeplinite aspiraţiile de libertate, prosperitate şi dezvoltare ale românilor.

„Am început în 2012, odată cu alegerile locale, parlamentare, să schimbăm regimul Traian Băsescu şi modul de guvernare din ultimii ani. Chiar dacă USL, aşa cum am pornit, nu a putut să rămână în integralitatea sa, toate proeictele pe care le-am avut în 2012 sunt valabile şi important este ca după 16 noiembrie, având şi posibilitatea ca România să aibă în sfârşit un preşedinte al românilor, nu al unui partid sau al unui grup de interese, cum s-a întâmplat în ultima perioadă, să îndeplinim aspiraţiile de libertate în primul rând, de prosperitate, de dezvoltare ale tuturor românilor”, a mai spus Ponta.
Candidatura premierului Victor Ponta va fi validată, în prealabil, de Congresul excepțional al PSD, convocat pentru data de 12 septembrie.

4 comentarii

UnUL 22-08-2014 - 20:26

Să-l ia naiba! Cui îi pasă?

pathfinder 22-08-2014 - 22:23

Sa-l ia naiba: CORECT!
Le pasa pesedeilor si mancurtilor.
Cel putin asa lasa impresia.
Barbatia lui Base’ a deranjat.

pathfinder 22-08-2014 - 22:49

Corect gramatical in Republica Bucuresti titlul este:
„Decat își lansează Ponta candidatura la prezidențiale”?!?

Merge si la Slobozia, Caracal, Ploiesti si Pitesti…
Sau peste tot in sudul bombardat de gene alogene…

teo 23-08-2014 - 07:18

JOS PONTA SI INYREAGA ADUNATURA DE SUPER BANDITI PE CARE II APARA SI II PASTORESTE !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult