Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Când își anunță Udrea candidatura la prezidențiale

Când își anunță Udrea candidatura la prezidențiale

scris de C.P.
2 afisari

Elena Udrea a anunțat data la care îşi va lansa candidatura la prezidenţiale. Șefa PMP a ales data de 28 septembrie. „Lansarea va fi pe 28 septembrie, la Sala Palatului. Nu o mai facem în aceeași zi cu Ponta, a fost o glumă. Nu vrem să ne confunde cineva cu cei care îi ţin isonul domnului Ponta”, a precizat Udrea.

Elena Udrea a decis data marelui anunț.

Elena Udrea a decis data marelui anunț.

PMP a strâns peste 200.000 de semnături de susţinere a candidaturii sale la prezidenţiale, acestea fiind adunate în stradă şi nu la corturi. „Am refuzat să punem corturile, pentru că am văzut că nimeni nu intră în coturile domnului Victor Ponta, a celor de la ACL. Noi am strâns în stradă, am depăşit 200.000, însă nu o să facem două milioane, ca PSD”, a spus Udrea.

Ea a menţionat că PMP va cere, în acest sens, verificarea listelor cu semnături de susţinere a candidaturilor. „Am văzut că circulă pe internet tot felul de partide care copiază listele de la europarlamentare. O să cerem verificarea listelor de semnături pentru că, după cum aţi văzut, la corturi nu e nimeni să semneze. Să anunţi două milioane … doar dacă ai copiat bazele de date de pe undeva. Cerem verificarea pentru a vedea dacă sunt corecte. Ne-am obişnuit cu cei de la PSD că dezgroapă morţii”, a spus Udrea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult