Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Când vom afla cine e candidatul PNL – ACL la prezidențiale

Când vom afla cine e candidatul PNL – ACL la prezidențiale

scris de A.H.
3 afisari

Biroul Politic al „marelui” PNL va fi convocat lunea viitoare pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale din partea Alianței Creștin Liberale (ACL).

Candidatul PNL la prezidențiale, încă secret.

„Astăzi nu lansăm candidatul fiindcă sondajele nu sunt finalizate. Nu este nicio problemă de principiu, nu este nicio neînțelegere în cadrul ACL, doar că institutele de sondare au cerut un termen un pic mai lung decât am considerat noi atunci când am făcut anunțul cu 5 august. În concluzie, mâine (n.r. — miercuri) avem ședință de conducere în ACL, vom convoca Biroul Politic al marelui PNL pentru luni și atunci vom desemna candidatul ACL”, a precizat Iohannis într-o conferință de presă.

El a adăugat că sondajul PNL nu este finalizat și că în acest moment nu cunoaște date cu privire la rezultatele acestei cercetări sociologice.

1 comentariu

salut 05-08-2014 - 16:49

Astia, daca tot suna ca Automobil Clubul Roman Filiala Filiiasi, fac si schimbul la ulei cu pret redus? Ca alte „succesuri” nu-mi inchipui sa aibe.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult