Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Când vor mai trăi românii ca în 2007?

Când vor mai trăi românii ca în 2007?

scris de Roland Catalin Pena
0 afisari

Voci din lumea economiştilor susţin că nivelul de trai al românilor din 2007, de pe timpul  guvernării Tăriceanu, va fi atins în 2014. Alţii, mai sceptici, anunţă anul 2016 sau chiar 2018, dacă criza mondială va continua.

Dan Cristian Popescu, presedinte PNL Sector 2

Iată deci că din cauza tăierii salariilor şi a incompetenţei fostei guvernări Boc, respectiv a PDL, am ajuns să ne întrebăm când vom avea un nivel de trai ca în 2007. Deci privim spre trecut şi nu spre viitor. Despre guvernarea Tăriceanu s-a spus multe şi nevrute si din păcate cele mai multe neadevărate.

Pentru că nu poţi spune despre miniştrii guvernului Tăriceanu că sunt incompetenţi, când la câţiva ani distanţă, ca partid de guvernământ (PDL) numeşti un ministru al guvernului Tăriceanu, şi mă refer la Mihai Răzvan Ungureanu, în funcţia de prim-ministru. Deci pe timpul lui Tăriceanu, Ungureanu pentru PDL era incompetent, iar acum a ajuns salvarea partidului portocaliu de la faliment. Dar aşa se întâmplă în România: nu vedem lucrurile bune făcute de un politician decât după ce el nu mai este la putere.
Din punct de vedere statistic, în timpul guvernării Tăriceanu, România a avut cea mai mare creştere economică şi prin urmare şi nivelul de trai al românilor a crescut corespunzător datelor din economie. Şi chiar dacă PNL este un partid de dreapta, care pune în centru politicii sale iniţiativa privată, bugetarii şi pensionarii nu sunt uitati.
În concluzie: răspunsul la întrebarea când vom trăi la fel de bine ca în 2007 este unul singur. Atunci când la putere în România va veni tot un guvern liberal. Când se va întâmpla asta? La această întrebare doar românii pot răspunde, pentru că doar ei ştiu cu cine vor vota la alegerile de anul acesta.

Articole de acelasi autor

3 comentarii

Pertinax de Montcrabeau 24-02-2012 - 13:51

Raspunsul este simplu.
La trei ani dupa extirparea ciumei portocalii condusa de basescu.

Ciu Huhu 24-02-2012 - 23:42

CORECT, la trei ani dupa eliminarea dictatorului si a marilor hoti portocalii de la cirma tarii!!!

Ciu Huhu 24-02-2012 - 23:44

Esti josnica sluga a dictatorului Basescu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult