Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Candidatii care vor castiga alegerile in Braila, Buzau, Galati, Vrancea, Constanta si Tulcea.

Candidatii care vor castiga alegerile in Braila, Buzau, Galati, Vrancea, Constanta si Tulcea.

scris de M.A.
5 afisari

Dupa cum spuneam intr-o analiza anterioara, mai sunt cateva zile pana la alegeri si putine lucruri mai pot schimba optiunile votantilor.

Alegeri

Candidatii care vor castiga alegerile in Braila, Buzau, Galati, Vrancea, Constanta si Tulcea.

Zarurile aproape ca au fost aruncate, iar singurul lucru care mai ramane de facut este sa vedem cine sunt candidatii creditati drept castigatori! Iar singura modalitate de a vedea care vor fi viitorii deputati si senatori rezida in sondajele de opinie.

Moldova, Dobrogea

Econtext a demarat o serie de analize privind potentialii castiagtori ai alegerilor parlamentare. Va prezentam care sunt posibilii castigatori, asa cum arata sondajele de opinie.

Si vom prezenta opt analize, ce se pliaza pe regiunile de dezvoltare din Romania (Moldova, Dobrogea, Transilvania, Muntenia, etc.). In fiecare zi, vom prezenta potentialii norocosi din doua regiuni.

Am inceput cu Moldova (regiunea Nord-Est ce cuprinde judetele Bacau, Botosani, Suceava, Neamt, Vaslui si Iasi), iar acum mergem mai departe cu Dobrogea (regiunea Sud-Est ce cuprinde judetele Braila, Buzau, Galati, Vrancea, Constanta si Tulcea).

Sud-Est

Si sa trecem la analiza despre zona sud-est! Dupa cum am mentionat si in analiza precedenta, Econtext a identificat sondaje pentru aproape toti candidatii din judetele Braila, Buzau, Galati, Vrancea, Constanta si Tulcea.

Pentru colegiile care nu au fost incluse, nu am gasit sondaje sau finalistii sunt cotati cu sanse egale (au acelasi procentaj in sondaje). Dar acestea sunt foarte putine.

Castigatori

Pe ansamblu, am identificat 42 de candidati din Braila, Buzau, Galati, Vrancea, Constanta si Tulcea, care au sanse uriase pentru a deveni deputati si senatori (spre deosebire de Moldova, unde am nominalizat 48 de posibili castigatori).

Si aici tot USL are cei mai multi virtuali castigatori. Astfel, din cei 42 de castigatori, 17 deputati si 10 senatori vin de la miscarea social-liberala, 11 deputati si 3 senatori vin din partea ARD, iar un castigator face parte din PPDD.

Dar IATA cine sunt acesti 42 de candidati care sunt cotati ca vor deveni parlamentari, cine sunt posibilii deputati si senatori:


6 comentarii

urbos 04-12-2012 - 14:42

Teodorovici mai bine isi dadea foc.

Eugen Teodorovici, el este omul anului. 05-12-2012 - 12:15

De ce sa-si dea foc, este cel care a contribuit substantial la anularea suspendarilor pe POSDRU si POR, omul s-a luptat pentru noi. Pai sa castige Cezar Preda care a contribuit substantial la suspendarea acestori programe , ramanand pe drumuri , fara slujbe atati oameni. Eugen Teodorovicii el s-a batut pentru romanii , a facut ceva concret pentru romanii. Pdeleii au facut pentru ei.

tomi 04-12-2012 - 14:51

Ce-ar fi sa faci la fel, da si tu un exemplu cum sa faca omul….

salut 04-12-2012 - 15:33

Hm, eram sigur ca iar e vorba despre Econotext. Sleahta asta de idioti a primit ordin de la stapanul lor cu ochii crucis ce ocupa ilegal Cortroceniul sa minimizeze pagubele.

Adunatura cu pricina, ma rog, imbecilii astia care se numesc intre ei „analisti” a inventat si dezvoltat un nou gen de pupincureala – de parca pupincuritul era ce le lipsea romanilor. Probabil stresati ca din cauza unor Patapievici, Talpableaga si alti abonati la kurul dictachiorului nu pot da si ei o limba sanatoasa in zonele sale intime, au inventat „pupincurismul cu tabel”. Ei bine, noutatea consta nu atat in minciunile propagate – ele sunt aceleasi – ci in asezarea lor ordonata, pe categorii, capitole si capitolase, in tabele. Adica, sa vada tot romanu’ ca nu-i asa la intamplare, ca oamenii sunt hotarati si lucreaza sistematic, sa nu cumva sa scape vreun centimetru patrat de Kur basist nelins.

Ma rog, am divagat nitel pentru punere in context.

Cum spuneam la inceput, dictakioru’ si-a dat seama ca dezastrul e iminent. Ce incearca sa faca acum e un soi de minimizare a pagubelor. Ceva de genul: PDL-ul a pierdut alegerile, da’ uite, o parte semnificativa din pop_ulatie i-a votat sau I-AR FI VOTAT. De fapt se pregatesc pentru un lung urlet post-electoral cum ca ar fi fost fraudati, iar acum publica sondaje mincinoase care sa confirme ulterior urletul lor.

Ma umfla rasul cand ma gandesc ca cineva si-ar inchipui ca in judetul lui Mazare, cu exceptia imbuibatilor PDL si a nebunilor s-ar gasi alti votanti pentru ARD si acoliti, asa cum reiese din tabelul de rahat al Econotext.

Dar nu e de ras. Va fi scandal mare post-electoral iar cuplul Barroso-Merkel va fi din nou pe primele pagini. Daca s-a putut o data, de ce nu s-ar putea mereu? Rolul coloniilor nu e acela de a fi democrate, ci de a indeplini dorintele stapanilor.

Ereticul 04-12-2012 - 16:00

Sper sa nu aveti dreptate si macar de data asta USLul sa nu se mai lase incalecat de „stapanii” din exterior.

urbos 04-12-2012 - 16:36

Totul va depinde de cei doi indivizi care se vor lideri, Ponta si Antonescu. Au facut-o praf o data, poate isi revin de data asta.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult