Care sunt domeniile cu potenţial extraordinar ale României | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Care sunt domeniile cu potenţial extraordinar ale României

Care sunt domeniile cu potenţial extraordinar ale României

scris de M.A.
1 afisari

Potrivit premierului Victor Ponta, România are două domenii cu potenţial extraordinar, respectiv agricultura şi energia.

Victor Ponta

Care sunt domeniile cu potenţial extraordinar ale României

„În România sunt două domenii cu potenţial extraordinar, respectiv agricultura şi energia. Agricultura depinde, foarte mult, de voia divină, ca să spunem aşa. După ce anul trecut economia a beneficiat mult de zona agriculturii, anul acesta a pierdut foarte mult. Depinde foarte mult de natură şi de şansă, în condiţiile în care România, în 20 de ani, a investit foarte puţin şi a distrus foarte mult în ceea ce priveşte zona agriculturii. Zona energiei a continuat să fie o zonă importantă pentru dezvoltarea României”, a spus Victor Ponta.

Potrivit acestuia, “când reuşeşti să ai o creştere economică, şi de 1%, ceilalţi te privesc cu invidie”.

2 comentarii

BULA 09-10-2012 - 13:33

Ponta nu va face multi pureci pe functii inalte in stat. Tipul e redus rau de tot, ca pregatire (educatie) si potential intelectual (e batut in cap). Indeplineste momentan rolul de sluga a vesticilor, care ne da noua peste maini si ne tine in inapoiere. Ce balmaeste el, cu agricultura si energia, e tipic pentru coloniile cele mai sarace. Banii si cresterea economica (traiul bun) se fac din activitati cu multa tehnologie, cu industrie avansata. Un inginer japonez castiga intr-o ora de lucru cat consuma intr-o luna o familie din Africa.

Dottore 09-10-2012 - 15:38

„il dottore” a redescoperit America la peste 500 de ani dupa Columb !!! Bravos natiune, halal sa-ti fie, ai toat atata minte precum broasca plete …

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult