Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Care sunt urgenţele statului în opinia lui Băsescu

Care sunt urgenţele statului în opinia lui Băsescu

scris de D.S.S.
2 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, în faţa tinerilor democrat-liberali prezenţi la Şcoala de vară a OTPDL de la Eforie Nord, că urgenţele statului român pentru perioada imediat următoare sunt reforma constituţională, reforma administrativă şi o lege a sănătăţii la fel de bună precum cea a educaţiei.

Basescu a luat decizia corecta in problema libiana, arata sondeajele

Urgenţele statului in opinia lui Basescu

Soluţia corectă este un număr mult mai mic de judeţe. Ceea ce înseamnă mult mai puţin personal şi obligaţia de a transfera la comună, oraş, municipiu, atribuţiunile pe care acum le face judeţul. Structurile organizatorice teritoriale să rămână doar proiectele de dezvoltare regională.(…) Sunt lucruri care trebuie făcute şi aş repeta care sunt urgenţele: reforma constituţională, reforma administrativă şi o lege a sănătăţii echivalentă cu legea educaţiei naţionale, care este unul din marile câştiguri ale acestei guvernări„, a declarat şeful statului.

Traian Băsescu a spus că priorităţile enumerate reprezintă „trei lucruri fundamentale pentru a schimba România, pentru a termina procesul de modernizare profundă„. „Sunt multe alte lucruri despre care putem discuta: legea electorală, votul uninominal, dar acestea stau însă în mâna partidelor cu uşurinţă„, a adăugat preşedintele

Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu participă duminică dimineaţa la ultima zi a lucrărilor Şcolii de vară a OT-PDL de la Eforie Nord.

20 comentarii

ParpanghEL- Care STAT ,cel ESUAT 04-09-2011 - 14:05

Mai ieri in aceiasi locatie un alt TITAN al gandiri neo-fasciste micul goebbels alias labardoiul abulic a balmajit ca statul a esuat. Eventual Statul lui Basescu si trena lui de specialisti de o culoare kakanie cu nuante verzui ,un fel de sanjan cameleonic facut dupa chipul si asemanarea gurului marin! Nu mai tine; J O S Basescu !

BULA 04-09-2011 - 14:15

Asta vrea sa desfiinteze Romania, ca stat. Vrea sa o transforme intr-o adunatura de comune, cu mafii locale, cu organizare tribala, ca in Libia. Cu cat tara este mai divizata, fara un guvern central puternic, fara industrie de armament si fara armata, fara un plan de dezvoltare, fara o logica, cu atat este mai usor de exploatat de colonistii din Vest, de unde primeste Basescu ordine.

oblio 04-09-2011 - 14:47

Care stat ? Ca nu mai avem stat, asa a spus ministru muncii. Deci sa desfiintam tara asta. Si sa plece fiecare unde vede cu ochii, sa poata veni copii lui Atila sa se descalece aici.

BULA 04-09-2011 - 15:11

Vor veni aia din Israel. Ungurii nu cred ca mai apuca ceva.

annnna 04-09-2011 - 15:05

Nu mi.a placut si nici nu-mi va place acest om niciodata.Ce face?….se vede cu ochiul liber .Doamne de ce m-am nascut in acesta groapa a mizeriei din care nu mai pot sa ies,de ce nu m-am nascut undeva unde sa pot trai,nu sa ma confrunt zi de zi cu faradelegile celor care au transformat totul in saracie,minciuna si iar minciuna

urbos 04-09-2011 - 17:01

Iar a mai grohait Basescu ceva?

BULA 04-09-2011 - 18:48

Nu grohaie, puncteaza in defavoarea romanilor. Face ce le-a promis sefilor de la servicii din strainatate. Dupa el veti veni voi la conducere, sa-i continuati opera.

urbos 04-09-2011 - 20:42

Esti un simplu prost…

BULA 04-09-2011 - 22:07

Ia spune domnule PNL-ist, ce masuri veti lua imediat dupa ce preluati puterea ? Veti anula legi date de Basescu, sau le veti completa cu altele la fel de rele ? Gavareste, ca suntem cu urechile ciulite.

urbos 04-09-2011 - 22:56

Nu le anulez io ma ,,,,,,,,, io nu dau pe la PNL.
In mod cert vor anula aproape tot ce a dat Bashina si sleahta lui.
Apoi va aparea riscul ca pesedistii sa-si aminteasca de vechile obiceiuri si sa incerce sa urmeze exemplul pedelist, asta dupa vreun an. Atunci coalitia se va rupe si o luam de la cap.

BULA 04-09-2011 - 18:50

Ii intreb pe domnii de la Opozitie, daca vor castiga alegerile vor anula toate tampeniile facute de Basescu si de PDL ? Vor anula aceste legi cu caracter vadit antinational ?
Eu nu cred, pentru ca sunt niste jeguri care joaca teatru. Sunt manati de la spate de aceleasti servicii secrete occidentale.

Tache 05-09-2011 - 01:41

Mai Bula. Pentru tine nu este clar ca individul Traian Basescu provoaca enorme pagube si suferinte, Romaniei si poporului roman ? Traian Basescu trebuie debarcat, cat mai repede cu putinta.

Dupa aceea mai vedem. Exista 90% sanse ca tu sa ai dreptate, pentru ca Stapanii Lumii stapanesc intotdeauna ambele tabere, inainte de a-si incepe jocul. Prin extrapolare din experienta tuturor tarilor care au suferit o experienta similara cu a Romaniei ( Argentina, Rusia, tarile din Africa si America Latina, din Asia de Sud-Est, Ungaria sub premierul Gyurcsanyi etc.) putem spune ca ai dreptate. Dar, indepartarea nebunului care are rolul de paratrasnet pentru politicile stim-noi-cui, este primul pas. In toate aceste tari s-a intamplat la fel.

BULA 05-09-2011 - 05:12

Nu vezi domnule ca Opozitia nu zice nimic pe tema asta ? Ar castiga alegerile detasat daca ar promite ca anuleaza toate legile lui Basescu. N-o face pentru ca este pe aceeasi linie politica impusa de stapanii din Vest. E teapa si cu astia.

Tache 05-09-2011 - 07:20

Foarte, foarte buna observatia. Nu, n-am observat !

Trebuie raspandit acest slogan !

Alooo ! Sobrule. Anuleaza beeey USL-ul TOATE legile pedeliste, ale cu numaratoarea nasola la voturi, spre exemplu. Dar toate trebuie anulate.

Ciu Huhu 07-09-2011 - 15:12

Si Ponta si Antonescu au spus la televizor ca vor anula legile abuzive ale PDL!

A 05-09-2011 - 07:09

Somn usor , Basescu !
Te asteapta dosarele, N-am uitat :).
Pupat americanii ;).

jan dinu 05-09-2011 - 07:55

– CIOROVAIALA de TZIGANI ai ROMAniei …
Cind – BRUCAN – a declarat sincer in 1990 ca
sunteti un —- popor stupid —- multi dintre voi
v-ati simtit ofensati ….Dupa 20 de ani se adevereste
cit de – primitiva shi dubioasa populatie cu sechele
genetice extrem de disfunctionale …sunteti !
NU degeaba sunteti considerati oriunde in lume (dar mai ales in Europa )
unde v-ati pus poalele in cap …in tot ce faceti o – paria lumii – !
Stampila asta o s-o poarte shi urmashii vostri …
Ce creaturi nenorocite ….
JD-USA

Ciu Huhu 05-09-2011 - 17:04

Bine Jane ca voi evreii sinteti cei mai mari hoti din Istorie, evreul Bernard Madoff, cel mai mare hot din Istorie, a furat multe miliarde de dolari!

Ciu Huhu 05-09-2011 - 17:00

Urgenta cea mai mare e DEMITEREA lui Basescu din functia de presedinte a Romaniei, inainte de a distruge tara definitiv!

Fara Flota 05-09-2011 - 17:38

Eu tot pe Basescu il votez, chiar daca nu mai am nimic de mancare prin casa. Asa vreau eu, sa le demonstrez tuturor ca sunt de cuvant si ca daca iau un rahat in gura tin bine de el, nu trec la altul.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult