Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE Catalin Baba si Adelina Radulescu, propunerile Executivului pentru SRTv si SRR

UPDATE Catalin Baba si Adelina Radulescu, propunerile Executivului pentru SRTv si SRR

scris de Ziua Veche
4 afisari

.

UPDATE 15.35

Propunerea Presedintiei pentru un loc de membru in CA al SRTv este Andi Lazescu, declara surse din Administratia Prezidentiala. Pentru CA al SRR, seful statului a propus-o pe Maria Toghina, actuala sefa a Radoiului.


 

UPDATE 14.33

PSD ii va propune pentru cele trei locuri in Consiliul de Administratie al televiziunii publice pe Anne Juganaru, Claudiu Branzan si Cristi Nitulescu. Radu Podgoreanu, Alin Ciocarlie si Vasile Arhire sunt nominalizati ca supleanti.

Pentru cele trei locuri in CA al societatii publice de radiodifuziune, social-democratii i-au nominalizat pe Ovidiu Niculescu, Mirela Fugaru si Ileana Savu. Cei trei supleanti propusi sunt Dan Preda, Mircea Pospai si Mircea Rucareanu.

UPDATE 13.43

Conducerea PNL i-a validat pe Lucia Hossu Longin, Ducu Bertzi si Stejarel Olaru drept candidaţi pentru consiliile de administraţie ale televiziunii publice si radioului public, iar pentru funcţia de vicepresedinte al CNVM liberalii au validat candidatura lui Alexe Gavrila, fost deputat PNL.

 Fostul sef al Cancelariei primului-ministru, Catalin Baba, a fost nominalizat de Guvern pentru functia de membru al Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Televiziune iar jurnalista Adelina Radulescu, pentru un post in CA al Societatii Romane de Radiodifuziune, informeaza Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presa remis de Executiv, pentru functia de membru supleant in CA al SRTv Guvernul l-a propus pe lect. univ. Cosmin Irimies iar pentru postul de membru supleant in CA al SRR, pe Josef Klein, consilier de presa la Cabinetul viceprim-ministrului Marko Bela.

Nominalizarile au fost facute “in cadrul unei scurte sedinte de Guvern”, luni dimineata, acestea fiind transmise Parlamentului, pentru aprobare.

0 comentariu

Gigi Duru 10-03-2010 - 06:16

asa e legea in tara romaneasca, calcata in picioare

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult