Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cătălin Croitoru: PDL, un partid autist

Cătălin Croitoru: PDL, un partid autist

scris de A.B.
10 afisari

Din ce în ce mai multe voci de nemulţumiţi se aud din interiorul Partidului Democrat. După ce senatorul PDL Petru Filip a criticat partidul pentru incoerenţă şi neseriozitate, un alt deputat democrat liberal, Cătălin Croitoru, taxează şi el partidul din care face parte.

catalin croitoru

monitorulexpres.ro

După ce Petru Filip şi-a spus nemulţumirile faţă de PDL, la scurt tim, un alt democrat liberal îşi spune părerea.

Invitat la emisiunea România 60 de minute, deputatul PDL Cătălin Croitoru i-a acuzat pe liderii partidului său de autism şi a mărturisit că dacă încerci să îţi spui părerea în interior, rişti să fii exclus, aşa cum a păţit Cristian Preda.

„Toate aceste ezitări, toate aceste anunţuri făcute mai devreme şi promisiuni fără acoperire se taxează, ăsta este adevărul. Nu suntem împărţiţi în tabere, dar cei care au ceva de spus, spun. Sigur, cu riscul să păţim ce a păţit Cristian Preda. Să aflăm că BPN-ul propune excluderea noastră din partid. Un coleg de-al nostru, nu mai ştiu exact, vorbea de autism în interiorul partidului. Deci cu cine să vorbim? La pereţi?”, a spus Croitoru.

1 comentariu

MI-5 12-04-2012 - 14:42

basescu a bagat un calup de dinamita in curu’ pedeleului.
urmarile se vad…
datii bice…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult