Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cătălin Drulă: Da, Florine, s-a terminat. Plec din cauza unui premier iresponsabil

Cătălin Drulă: Da, Florine, s-a terminat. Plec din cauza unui premier iresponsabil

scris de Misu Andrei
106 afisari

Ministrul demisionar al Transporturilor, Cătălin Drulă, a lansat un nou atac la adresa premierului Florin Cîțu, la conferința de presă în care și-a făcut bilanțul. El a spus că premierul „e terminat politic” și „incapabil să înțeleagă ce înseamnă conducerea unui guvern”.

Catalin Drula Foto: captura video facebook

„În această dimineață mi-am depus demisia din funcția de ministru al Transporturilor. Plec de la un minister la care am muncit zi și noapte cu pasiune pentru infrastructura României”, a spus Drulă.

„Plec din cauza unui premier iresponsabil și incapabil să înțeleagă ce înseamnă conducerea unui guvern, un premier despre care am spus odată că e un zombie politic și care nu înțelege că e terminat politic. Da, Florine, s-a terminat. Te agăți de putere, dar România nu te mai vrea”, a continuat el.

„Am venit aici din pasiune și cu pasiune și am făcut treabă până în ultimul moment, până când nu s-a mai putut din cauza unui șef de guvern toxic pentru România”, a mai spus Drulă.

Cei șase miniștri USR PLUS și-au depus în această dimineață demisiile la Secretariatul General al Guvernului, în urma scandalului din coaliție.

Ei au cerut plecarea premierului Florin Cîțu și, pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, au depus o moțiune de cenzură împreună cu AUR.

„Am decis că nu putem merge mai deprate cu un premier care nu are un minim respect pentru adevăr”, a spus Dan Barna, anunțând demisiile miniștrilor USR PLUS.

„Prin aceste demisii se deschide calea venirii în Parlament pentru un vot de încredere. Fie PNL acceptă că USR PLUS e un partener serios și responsabil și atunci mergem mai departe, fie PNL decide să funcționeze pe model USL, PSD este alături acolo de Florin Cîțu”, a continuat Barna.

Premierul Florin Cîțu a spus că cei de la USR PLUS s-au comportat ca niște copii răsfățați și că au legitimat un partid extremist, folosind o „schemă Dragnea”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult