Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cătălin Predoiu, fostul ministru al justiției, candidatul PDL la prezidențiale

Cătălin Predoiu, fostul ministru al justiției, candidatul PDL la prezidențiale

scris de G. D.
3 afisari

PDL are în mod oficial un candidat la președinție, în persoana lui Cătălin Predoiu, după ce partidul a finalizat procedurile de desemnare.

Cătălin Predoiu, candidat al PDL la președinție

Cătălin Predoiu, candidat al PDL la președinție

Vasile Blaga, președintele PDL a anunțat, la finalul ședinței Colegiului Director al partidului, că a fost desemnat candidat al PDL la alegerile pentru funcția de președinte al României Cătălin Predoiu. Acesta a participat împreună cu Gheorghe Falcă la o cursă electorală internă, rezultatul final fiind de 100.000 de voturi contra 40.000.

„Colegiul Director Naţional a validat propunerea Comisiei Naţionale pentru Statut, etică şi litigii pentru a fi de acord cu votul celor 137.000 de colegi care au votat pentru desemnarea candidatului nostru la funcţia de preşedinte al României. Suntem primul partid care a procedat în acest fel în cursă au fost doi colegi Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu şi a fost desemnat domnul Cătălin Predoiu”, a anunțat Vasile Blaga.

Deși nu există încă discuții în acest sens și niciun alt partid nu și-a anunțat intenția de a susține un singur candidat din partea partidelor de opoziție, Vasile Blaga a declarat că reprezentantul PDL va fi candidatul dreptei la președinție: „Noi credem că cel mai bun reprezentant al dreptei va fi candidatul întregului spectru politic de pe dreapta la alegerile prezidenţiale şi că el va fi reprezentantul PDL”.

Cătălin Predoiu este de profesie avocat și a ocupat funcția de ministru al justiției în guvernele Tăriceanu și Boc. El a intrat în PDL în acest an, primind funcția de primvicepreședinte al partidului.

Până acum, au mai fost desemnați candidați de partidele politice Crin Antonescu, din partea PNL, și Mihai Răzvan Ungureanu, din partea formațiunii Forța Civică.

21 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-12-2013 - 07:28

”Se bat , calici ,pe

Ciaunul GOL „

Ad 17-12-2013 - 09:27

Se bat calicii pe impozitele noastre platite cu greu din saracia noastra. Ceaunul nu e gol si e plin cu contracte pentru rubedenii din care apar fermele lui Ioana Basescu, statiunile lui Udrea(are o statiune de bai termale si cum s-a facut milionara?) si muschiuletul de Kobe al lui MRU ca doar nu de aiurea a inceput sa faca burtica.

pathfinder 17-12-2013 - 09:32

Tu vezi numai cu ochiul drept?

UnUL 17-12-2013 - 10:34

Nu, el – fiind de stânga – vede numai cu ochiul stâng; deci vede doar partea dreaptă a ceea ce se află în fața lui; și în plus vede și distorsionat.

Ad 17-12-2013 - 10:55

bine ca voi sunteti de dreapta si o faceti doar cu dreapta. Vezi sa nu orbesti , asa ca mai bine mai dute la femei macar o data pe luna.

pathfinder 17-12-2013 - 11:10

Interesant este ca cei care „vad” doar nenorocirile celor de „dreapta” au toti acelasi tip de limbaj. Am vrut sa spun discurs dar e mult prea mult.

Mintea pestrita a individului Ad nu a inteles postarea, a tacut malc, dar a revenit in forta imediat ce i s-a parut ca pricepe ceva acolosa.

De asemeni, gramatica studiata in clase „superioare” cum ar fi a-V-a este un mister la aceste fapturi sublime.

Important este, in mintea lor, ca exista un forum unde pot sa sugereze laba (o faceti doar cu dreapta) si sa-si expuna cunostinete de medicina infantile (vezi sa nu orbesti).

Concluzia agramata a indivizilor „stangaci” din nascare dar cu clare simpatii politice de stanga:
dute la femei”

Du-te! mai boule!
Du-te!

Ad 17-12-2013 - 13:36

@pathfinder:
Am vrut sa spun discurs dar e mult prea mult.
Corect:
Am vrut sa spun UN discurs dar e mult prea mult.
Incearca sa cobori si dumneata din sferele bahice in Romania reala ca sa vezi si dumneata ce inseamna dreapta dumitale care incepe sa semene cu internationala lui Lenin: trusturi(sovromuri) .

pathfinder 17-12-2013 - 13:41

„Incearca sa cobori si dumneata din sferele bahice in Romania reala…”
Nu confunda o discutie umoristica si ipotetica de pe un forum cu persoana (reala) din spatele postarilor.
Stai linistit!

In ceea ce priveste discurs / un discurs dute mai de acilea…
Ma lasi?

UnUL 17-12-2013 - 14:19

Ad, se vede că ești de stânga, mai exact, USL-inos : ești agramat ca mulți primitivi de la USL. Mai discutăm când înveți să scrii „DU-TE” !!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-12-2013 - 12:37

findere , unde va -m ,pierdut ??????????????????

Din basmele romanilor !!!

Asa cum m-a obisnuit …trompeta PD-L … in persoana blondei Nutzi … anunta ceea ce va sa vina! Nici de data asta n-a gresit anticipand numirea lui Blaga la presedentia Senatului … Blonda …gura de aur!!! :))

http://baselandia.files.wordpress.com/2011/11/paunita-doggy.jpg?w=645

pathfinder 17-12-2013 - 13:11

Hmmmmm,
Daca am comis undeva un „va-m” apai sa stii ca a fost doar din pura greseala indusa de graba de a da un raspuns clar si „citet” interlocutorului agil la intelect.

jan dinu 17-12-2013 - 08:35

— DOS$ariada — :
PPPPredoiU …
UNGUreanu ….
KoLOnelu (SIE …)
Altii la rind … urmeaza Urinoterapia la RUMani … cu galgara !
HaHaHahaaaaaaa !
JD-USA

Tache 17-12-2013 - 09:50

Splendid ritualul FURATULUI CACIULII, pe care alogenii nu-l inteleg DELOC !!

http://www.youtube.com/watch?v=7Lpi8mku2A0&list=RDF4T8zhOeeg4

Tache 17-12-2013 - 10:36

Pe masura ce romanii s-au adancit in Satanism si urmau sa ”beneficieze” de Karma rezervata lor, inteleptii dacilor s-au retras in miazanoapte…..in Slovacia…unde au reusit sa pastreze spiritul dacic….SUPERIOR..

Acest spirit trebuie protejat in mod activ, de bolnavii de SIDA si de hepatita C, milioane si milioane, care vor sa faca abstractie de PACATUL lor si sa o ia pe scurtatura, ceea ce nu va fi permis NICIODATA….

pathfinder 17-12-2013 - 11:12

Maaaa, data trecuta dacii s-au dus in Danemarca!
Tachita, hotaraste-te odata!!!

jan dinu 17-12-2013 - 09:53

TZIGANus$u asta (omu lu PATRICIU ) …bagat la piTIKU BOCK …
ministru justitiei …trecut la BULLdoG …shi acum iata-l
la candidatura … Succesuri rumani – urinoterapia va asteapta !!
JD-USA

Tache 17-12-2013 - 10:07

Furatul caciulii este un RITUAL DACIC EGALITARIST”””

Il reinvatam de la armata slovaca…

http://www.youtube.com/watch?v=7Lpi8mku2A0&list=RDF4T8zhOeeg4

Tu poti fi eu, eu pot fi tu…

pathfinder 17-12-2013 - 10:23

Cand ideea e fixa, apare „again and again”.
Ti-ai furat caciula singur!

urbos 17-12-2013 - 13:06

Il voteaza pooolea pe sasaitul asta prost.

Marius 17-12-2013 - 15:22

Data fiind seria de esecuri rasunatoare ale fostului ministru Catalin Predoiu in politica de administrare a justitiei apare cu necesitate logica intrebarea: DE CE candideaza?!
In treacat fie spus este un om controversat datorita relatiilor de familie cu avocatul Călin Andrei Zamfirescu(socru)care a fost amestecat cu Fănel Păvălache.in dosarul(2008) penal privind lichidarea Băncii Internaţionale a Religiilor (BIR), in prezent senior partner fondator la SCA „Zamfirescu Racoti Predoiu”
PS pentru cei interesati aici :http://sibiu.justitiarul.ro/triumviratul-malefic-valeriu-stoica-calin-andrei-zamfirescu-si-arin-stanescu/

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult