Catarama afara din PNL

scris de Ziua Veche
109 afisari

.Conducerea PNL a decis excluderea lui Viorel Catarama din partid al carui comportament este perceput drept o amenintare pentru imaginea liberalilor. Statutar, excluderea din partid a lui Catarama nu poate fi decisa prin vot decat de organizatia din care face parte adica cea a sectorului 2.


Numai ca secretarul general al PNL Radu Stroe a precizat ca liderii liberali au decis ca excluderea lui Catarama – din cauza atitudinii acestuia de la Congres – sa fie facuta in Consiliul National Executiv, la propunerea Biroului Permanent Central. Surse din PNL ne-au declarat ca lui Catarama i se imputa faptul ca, la Congresul extraordinar al liberalilor, de la inceputul lunii martie, a sugerat ca liderul Crin Antonescu ar dori schimbarea Statutului PNL pentru indepartarea vocilor critice, la presiunea sponsorilor care ar urma sa plateasca datoria de 1,6 milioane de euro din campania electorala pentru alegerile prezidentiale. O alta propunere facuta de membrii Birolui Politic Central al liberalilor a fost cea legata de schimbarea liderului PNL de la Slobozia. Si daca initial pentru aceasta functie se afla in carti deputatul Cristina Pocora, Raducu Filipescu a fost cel care nu a agreat sugestia el dorindu-l pe Ioan Martin. Propunerea urmeaza sa fie valabila dupa ce se va vota si in cadrul Consiliului National Executiv, insa este o chestiune doar formala.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult