Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Catarama se propune pe el insusi in fruntea PNL

Catarama se propune pe el insusi in fruntea PNL

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Liberalul Viorel Catarama s-a aruncat joi, oficial, in intrecerea pentru castigarea sefiei PNL, primul impediment aparand deja. Omul de afaceri liberal a avut sa faca anuntul la sediul de partid, dar actualii sefi nu i-au permis, asa ca a chemat ziaristii la sediul Elvila.

 

Catarama s-a elogiat de unul singur: “sunt cea mai calificata persoana din partid pentru a negocia cu maxim de avantaje pentru PNL”. Proaspatul candidat a insistat: “PNL are nevoie de un negociator care sa stie sa ofere ceva ca sa poata sa primeasca ceva si nu de luptatori de K1, care sa fie excelenti oratori, cu multa charisma, dar care sa nu obtina lucrurile de care are nevoie partidul”. Liberalul a anuntat ca vrea sa faca un tandem cu Dinu Patriciu, desi nu a discutat cu acesta. ”Ii voi solicita in mod clar domnului Dinu Patriciu sa candideze pentru o functie de conducere in organismele PNL pentru a putea in mod public si oficial sa-si expuna ideile, sa-si promoveze tezele direct fara a mai fi nevoie ca presa sa faca tot felul de speculatii si supozitii despre influenta pe care Patriciu o are în partid si despre care nimeni nu vorbeste in mod clar”, a explicat Catarama. El a marturisit ca opteaza pentru o campanie bazata pe mijloace moderne, pe mass media, pe bloguri, pe internet.

0 comentariu

ValVerde 23-02-2010 - 21:05

D-le Petrescu,
sinteti sigur ca ati participat la sedinta din interiorul Pentagonului pe care o mentionati??
Va intreb pentru ca Fortele Armate ale SUA nu au mandat de actiune pe teritoriul Statelor din Uniune si in nici un caz nu se ocupa de asigurarea frontierelor, asa cum dati de inteles.

Poate sa vi se para ciudat, dar „the marines” nu patruleaza granita cu Mexico

Rasputin 24-02-2010 - 07:02

…dacă n-a auzit de rangeri…
scrie şi el ce poate…

DE 24-02-2010 - 09:31

Nici fortele speciale germane nu sunt in Afganistan, dar actioneaza acolo. Mai rasfirati copii ai ploii estice.

bogdan 24-02-2010 - 12:14

Domn’ Petrescu,

Ce sa spui si matale, ca doar nu degeaba fusesi la NATO. Adicatelea, se duse Bibi Netanyahu la Moscova, ca sa reuseasca amanarea vanzarii rachetelor antiaeriene rusesti si matale – specialistu ce stai la masa la Pentagon, ca pe terasa la Ciresica – ne vinzi noua gogosi ca sa stam linistiti ca America nu ataca Iranul … ci Israelul (aici poti sa ai si mata un pic de dreptate ca nu mai stii care pe care controleaza).
Doamne’ cat m-am saturat de deontologii pro-occidentali, capabili sa explice, la o adica, si de ce au omorat-o americanii pe masa!

alamar 24-02-2010 - 20:17

ca dl Petrescu a confundat un agent of Border Patrol cu un puscas marin…

Probabil dl Petrescu se refera la cazul ” Ramos and Campian ” , acesti doi agenti au impuscat un traficant de droguri in posterior…

Restul articolului este la subiect , cu mentiunea ca nu numai in Iowa , sondajele de opinie arata ca job approval al Copilului Minune este in cadare libera , dar in noiembrie , va fi urata de tot ptr. neo marxistii din Congress…

DE 25-02-2010 - 18:59

Nu este nicio intoxicare si nicio o confuzie. Real life inseamna altceva la Pentagon. Rautatile umane sunt specifice ignorantei de pe Dambovita.La D.O.D. fiecare om lucid vede mai sus de nivelul cozorocului propriei caschete, indiferent de culoarea sa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS