Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Câţi PSD-işti au ieşit să-l voteze pe Dragnea

Câţi PSD-işti au ieşit să-l voteze pe Dragnea

scris de A.P.
7 afisari

Președintele Comisiei Electorale Centrale a PSD, Florin Iordache, a anunțat că la scrutinul intern de duminică au participat 435.172 de membri de partid din totalul de 535.699, adică 81,23%.

draginea psd vot alegeri„S-au evidențiat județele Olt, Teleorman, Maramureș, Ialomița, Gorj, Galați, Dolj, iar județele în care a fost o prezență mai slabă au fost Bacău, Cluj, Vâlcea. În această seară vom centraliza din aceste voturi câte s-au exprimat cu ‘da’ câte cu ‘nu’ și câte au fost nule, iar dimineață vom avea probabil rezultatele finale. La București am avut o prezență foarte bună, aproximativ de 85%, iar din Diaspora și Republica Moldova au votat 1.600 de colegi, adică 70 %”, a spus Iordache.

El a adăugat că în Comitetul Executiv Național, dar și la congres cei care au avut rezultate bune la vot probabil că vor dori să candideze pentru funcțiile de conducere din partid.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult