Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cătuşe şi violenţă împotriva PNL la Focşani ! (video)

Cătuşe şi violenţă împotriva PNL la Focşani ! (video)

scris de A.P.
10 afisari

Militia lui Oprisan, din nou in actiune! Duminica,30 octombrie 2016, jandarmii au folosit mijloace violente impotriva unui grup de tineri liberali aflati in Piata Obor din Focsani, intr-o actiune de informare preelectorala.

pnl vrancea focsaniDupa ce i-au urmarit prin toata piata, se pare la un ordin primit prin telefon, jandarmii i-au “invitat” la duba. Apoi, fara nici un motiv aparent, s-au napustit asupra unui membru PNL care a fost incatusat imediat si luat pe sus la masina fortelor de ordine. Tanarul a facut un atac de panica si a ajuns in final la Unitatea de primiri urgente a Spitalului Judetean.
Este in mod clar un abuz fara precedent al jardarmilor, pentru ca legea care le reglementeaza activitatea permite actiunea in forta doar in anumite conditii exceptionale (tulburarea grava a ordinii publice, comportament violent, etc.), ceea ce, in mod evident, nu s-a intamplat.

Sefa Administratiei Pietelor Focsani, Claudia Ionescu, este trezoriera PSD Vrancea. Poate asa se explica si interventia jandarmilor din incinta Pietei Obor, care au incatusat un tanar liberal, ajuns apoi in spital cu atac de panica. Asta, in timp ce in tot orasul condus de pesedistul Misaila se lafaie afisele electorale ale ALDE, cu indemnul „votati”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult