Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE: Statul de plata al senatorilor. Numai cazarea costa 75 euro pe zi

UPDATE: Statul de plata al senatorilor. Numai cazarea costa 75 euro pe zi

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

.UPDATE: Cititi aici statul de plata al senatorilor pe luna martie 2010. “Stim cu totii, sunt prea multi angajati in sistemul birocratic si, probabil, si in Senat. Dar daca ne apucam si taiem 25% tuturor bugetarilor nu vom face un lucru corect, cel putin din punct de vedere moral: cei care nu au facut treaba cu salariul intreg nu vor face nici cu salariul micsorat, iar ceilalti vor tine in spate toata institutia cu salariul micsorat”, a sustinut miercuri senatorul PSD Miron Mitrea.

El a explicat, conform Agerpres, ca alta sursa de reducere a cheltuielilor ar putea proveni din deplasarile parlamentarilor: “Cred ca am fost intr-o singura deplasare, cand eram vicepresedinte la Camera Deputatilor, in Italia si am fost in audienta la Papa. Mi-a facut mare placere, politic nu stiu cat a castigat Romania ca m-am intalnit eu cu Papa Ioan Paul al II-lea, eu am profitat. Intelegeti ce vreau sa spun, chiar daca stiu ca imi pun in cap o multime de colegi”. In ceea ce ptriveste cazarea deputatilor si senatorilor, Miron Mitrea a precizat ca renuntarea la hoteluri ar fi mai mult o solutie morala si mai putin economica. Senatorul PDL Constantin Dumitru a afirmat tot miercuri ca numarul senatorilor care sunt cazati la hotel se ridica la 70-75, dintre care majoritatea stau la Radisson si 16 la Marriot. Potrivit lui Dumitru, cazarea unui senator pe zi costa 76 de euro, un pret pe care el l-a catalogat ca fiind “de criza”. Aceste discutii sunt in contextul in care Senatul analizeaza solutii de reducere a cheltuielilor.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult