Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cazul Voicu: Ion Iliescu compara stenogramele cu inregistrarile Securitatii

Cazul Voicu: Ion Iliescu compara stenogramele cu inregistrarile Securitatii

scris de Ziua Veche
7 afisari

Ion Iliescu a calificat stenogramele care redau anumite convorbiri ale senatorului social-democrat Catalin Voicu cu politicieni sau oameni de afaceri ca fiind niste „inregistrari cum facea Securitatea pe vremuri cu microfoane pe sub masa la restaurant„, transmite Agerpres.


El a sustinut ca nu l-a vazut niciodata pe senatorul PSD Catalin Voicu, inainte de 2004, si a afirmat ca aparitiile convorbirilor in presa fac parte „dintr-o diversiune mai mare folosita pentru a atrage atentia de la problemele reale„. Cu toate acestea, daca inregistrarile referitoare la Catalin Voicu se adeveresc, atunci „el este un palavragiu„, a conchis Iliescu.

0 comentariu

da de ce 01-03-2010 - 00:24

Ca suntem un popor slab. Ne-au batjocorit si Ceausescu si urmasii lui, cei instruiti si educati de el. Criminalii despre care vorbiti au fost crescuti si educati de catre oamenii lui Ceausescu, conform ordinelor sale. El a platit pe merit cu viata, dar cei impuscati, ca si sutele de mii care au murit de frig, alimentatie proasta, mizerie, avorturi, ce vina au avut?

Romeo2004 01-03-2010 - 09:41

Ce varsta (aproximativ) aveau acesti killeri ?
Mai traiesc ?
Ce varsta ar avea azi ?

ulivia 01-03-2010 - 09:42

citat:”Asasini necunoscuti inca, care au actionat in noaptea de 21/22decembrie 1989 alaturi de trupele Armatei, ale Securitatii si Militiei (si care este posibil sa apartina unor structuri ale fostei Securitati) au fost semnalati la baricadele de la Intercontinental si alte intersectii din Capitala, executand manifestanti lipsiti de aparare, cu cate un glont de pistol in cap sau in ceafa.”Asasini necunscuti?Aiurea.EI erau „oamenii” militiei si ai securitatii, „oameni” alesi pentru bestialitatea lor, insi care pana in dec.1989 erau batausii fara nume din beciurile militiei si ale securitatii, ei au devenit apoi clanurile mafiote ale cordonenilor, camatarilor,preda sau balanilor,ei au plecat imediat dupa 1990 in occident unde s-au mailat si au trecut la asasinatele ce ingrozesc inca intreaga Europa, ei sunt cei care au transfomat crima organizata in politica de stat romanesc iliisto-kgb-isto-comunist.Am cunoscut asemenea indivizi, sunt vecinii mei ,protejati de politie sa bage spaima in mine pentru ca am avut curajul sa cred la justitia este cu adevarat pentru judecarea coruptie PSD-ist comuniste.Din 1994 acesti criminali multi dintre ei expulzati din Italia, Germania , nu mai terorizau ei insisi ci si-au creat gastile de cartier in care sunt instruiti in ale terorii kgb-ist-comunioste , minorii.Toti acestia SUNT MAI PRESUSU DE LEGE.

ulivia 01-03-2010 - 09:45

[quote name=”Romeo2004″]Ce varsta (aproximativ) aveau acesti killeri ?
Mai traiesc ?
Ce varsta ar avea azi ?[/quote]
ATI OMIS UN LUCRU,BATALIOANELE INARMATE SI ECHIPATE DIN LAGARELE DE MUNCA CEAUSISTE, NUMITE COMBINATE.Acestea erau instruite de politruci din armata sa „apere”cus-rirele”paranoic ceausiste.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult