Acasa Actualitate-InternaPolitica interna CCR: Judecătorul Aspazia Cojocaru, ameninţat

CCR: Judecătorul Aspazia Cojocaru, ameninţat

scris de M.A.
7 afisari

Judecătorul Aspazia Cojocaru a fost ameninţat, anunţă CCR, care a depăşit cu aproape 2 ore termenul dat de Parlament pentru avizul consultativ în privinţa suspendării preşedintelui.

CCR: Judecătorul Aspazia Cojocaru, ameninţat

CCR: Judecătorul Aspazia Cojocaru, ameninţat

Curtea Constituţională a României a anunţat, vineri, printr-un comunicat, că îşi exprimă ”grava îngrijorare în legătură cu faptul că Aspazia Cojocaru a fost ameninţată înainte de începerea dezbaterilor asupra avizului de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, cu privire la votul pe care urmează să-l dea”.

Aspazia Cojocaru a fost numit judecator de Camera Deputatilor, in 2004, la propunerea deputatilor PSD, pentru un mandat de 9 ani. In aprilie 2007, Cozmin Gusa afirma ca Aspazia Cojocaru a primit de la CNSAS verdict de colaborare cu Securitatea. Aspazia Cojocaru a contestat decizia, iar CNSAS a revenit asupra verdictului, spunand ca magistratul nu a colaborat cu Securitatea. A studiat la Facultatea Internationala de Drept Comparat, din Strasbourg, din Franta, intre anii 1978 si 1980.

1 comentariu

BULA 06-07-2012 - 15:56

Normal ca a colaborat cu SECU, ca altfel nu pupa studii in strainatate. Chestia asta cu verdictul dat de CNSAS este total neserioasa, din moment ce toata lumea este convinsa ca Base a fost cu grade si CNSAS se face ca nu stie.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult