Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce a decis conducerea PDL duminică seară

Ce a decis conducerea PDL duminică seară

scris de C.P.
2 afisari

O rezoluţie privind modificarea Constituţiei în sensul trecerii la Parlamentul unicameral cu un număr de 300 de parlamentari a adoptat Colegiul Naţional al PDL, a declarat preşedintele partidului, Emil Boc, duminică seară, la finalul şedinţei CND.

Ce a decis conducerea PDL duminică seară

PDL a adoptat o rezoluţie de a susţine revizuirea ConstituţieiParlament unicameral şi 300 de parlamentari – acesta fiind obiectivul politic fundamental al PDL-ului ca parte a reformei clasei politice. PDL a fost promotorul celor opt reforme structurale pe care le-a implementat’, a spus Emil Boc. Liderul democrat-liberal a subliniat, potrivit Agerpres, că ‘reforma politică trebuie implementată de către întreaga clasă politică” şi a afirmat că pentru a avea un Parlament unicameral şi 300 de parlamentari este nevoie de două treimi din numărul parlamentarilor: ”deci şi de sprijinul USL”.
Boc a precizat că rezoluţia a fost adoptată în unanimitate de Colegiulu Naţional Director al PDL. CND al PDL a adoptat şi o rezoluţie de susţinere a ratificării Tratatului fiscal de către România şi solicită tuturor forţelor să voteze ‘pentru’ acest Tratat, a mai spus liderul democrat liberalilor. ”Tratatul conferă stabilitate economică României şi credibilitate în continuare acestei ţări’, a punctat preşedintele PDL, Emil Boc.

1 comentariu

digital 05-03-2012 - 09:21

ți-ai adus aminte pitic kk-cios,că trebuie să revizuiești pă mă-ta,ori ți-a mai transmis kiombalăul un ordin…..asta-l fu-te pe chior,să schimbe constituția în favoarea lui,că i se termină mandatul și i se apropie sfârșitul pramatiei….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult