Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce a declarat președintele Traian Bǎsescu dupǎ ședința CSAT

Ce a declarat președintele Traian Bǎsescu dupǎ ședința CSAT

scris de Z.V.
6 afisari

Băsescu a afirmat că în ultimele zile a fost lansată de către politicieni „o minciună publică” menită să discrediteze Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), menționând că el nu poate intra în „jocul demiterilor”.

Ce a declarat președintele Traian Bǎsescu dupǎ ședința CSAT (Foto:radiomures.ro)

„Acțiunea din Apuseni nu a fost coordonată în conformitate cu reglementările în vigoare de acea a fost un eșec, așa cum a definit-o și primul ministru. (…) Prin reglementările legale, STS preia pe linia de apeluri de urgență informațiile de la operatorii de telefonie. STS-ul are capacitatea să spună exact punctul din care s-a făcut apelul telefonic, în momentul în care acest apel se face de pe un telefon fix”, a spus Băsescu, la Cotroceni. El a adǎugat că în ultimele zile s-a încercat discreditarea STS. „În aceste zile am asistat la o minciună publică lansată de politicieni, care este de natură să discrediteze o instituție a statului, care pur și simplu și-a făcut datoria. Iar eu nu pot intra în jocul demiterilor numai pentru că dă bine ori la public, ori la politicieni.

Ar fi însemnat să accept că STS putea să facă mai mult decât să transmită informația cu privire la sectorul în care s-a prăbușit avionul”, a adăugat Băsescu. Președintele Traian Băsescu susține că premierul Victor Ponta a cerut în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării trecerea Serviciului de Telecomunicații Speciale în subordinea Ministerului Afacerilor Interne și destituirea șefului acestui serviciu, Marcel Opriș.  „Primul-ministru a solicitat trecerea STS la Ministerul de Interne și destituirea directorului STS. Cred că niciuna din variante nu este viabilă”, a spus Băsescu, la Cotroceni, după ședința CSAT în care s-a discutat pe tema accidentului aviatic din 20 ianuarie.

Traian Băsescu a afirmat că punctul de vedere al Serviciului Român de Informații, în cadrul ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării, a confirmat faptul că Serviciul de Telecomunicații Speciale nu are capabilități mai mari decât să arate perimetrul în care ar putea fi detectată o aeronavă. „Vreau să cred că vom avea răbdare până la terminarea anchetei procurorilor pentru a primi un punct de vedere avizat și bazat pe lege, pe respectarea sau nerespectarea regulamentelor de intervenție în astfel de situații. (…) Lipsa de coordonare nu necesită schimbarea regulamentelor, a hotărârilor de guvern și a legilor. Am atenționat și în CSAT asupra acestui lucru, pentru că, dacă de dragul de a arăta populației că facem ceva, deteriorăm un sistem care ar fi funcționat dacă se respecta legea, nu vom culege decât rezultate negative. Ceea ce trebuie să facem în viitorul imediat este să respectăm legislația pe care o avem și cu siguranță instituțiile statului ar fi capabile să acționeze cu suficientă promptitudine”, a declarat Băsescu, duminică, la Palatul Cotroceni, după ședința CSAT în care s-a discutat despre accidentul aviatic din 20 ianuarie.

Președintele Băsescu a făcut referire și la opinia SRI în acest caz.  „Deși în CSAT s-a prezentat legea după care funcționează STS și protocoalele, a fost și punctul de vedere al SRI, care a prezentat faptul sau a confirmat faptul că STS nu are capabilități mai mari decât să arate perimetrul în care ar putea fi detectată o aeronavă, dacă se merge pe identificarea telefoanelor mobile”, a completat șeful statului, potrivit Agerpres.

85 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-02-2014 - 18:22

H O T I A si F R A T I A politicienilor

I N G R O A P A …R O M A N I A ? ! ?

ancuta 02-02-2014 - 18:31

De unde dracu’ ati scos-o si p-asta?
N-a zis asa ceva base!
A zis doar atat:

Criminal II: ministrul Transporturilor. Absent, habarnavist, kkt la cur.
Criminal III: primul ministru. Chef de chef cu pupincuristii.
Criminal IV: antenizatii. Trairi emotionale (testiculare si ovariene), inundare cu puroi hemoroiDANVIOREL.
Restul e boala psihica: onirism, rea credinta, statul la panda, insinuare, denigrare, opacitate, ignoranta, incapacitate de a deslusi realitatea.

digital 02-02-2014 - 18:31

ce frumos, parcă ar fi 1001 de nopți, povestită unui popor care plânge de zile întregi, moartea unei tinere !
din toamnă aveți mișcarea pop.ulară !

mircea 02-02-2014 - 18:37

Tare-i Basaescu,PDL si PMP lupta pe toate fronturili sa destructureze PNL la fel cum a destructurat PNTCD.Basescule de ce STS nu este un serviciu integrat in ministerul Telecomunicatrtiilor.Sa faci pliici in carici ca tu si uN-uNUL nu stiti????

ancuta 02-02-2014 - 18:45

sa stii mirceo ca nu-i asa de puternic!
E chiar slab, slab de tot!
voi nu stiti ce sa-i faceti: un belis, pe furis!

mircea 03-02-2014 - 10:16

Bai nea ANPUTA ,daca Basescu a spus el de buna voie si nesilit de nimeni ca el poate sa localizeze pe cine vrea.De ce nu-l localizeaza pe Marta cel care este in afacerile necurate cu Blejnar,poate te sfatuiesti cu uN-nUL ca el le stie pa toate

UnUL 03-02-2014 - 10:51

Asta ai înțeles tu, boulene. A spus doar că punând cap la cap datele pe care le aveau despre accident MAPN, Romatsa, MAI, etc. (și pe care ACUM le-a primit și el!) ar putea localiza avionul în câteva minute. Adică, dacă ar fi existat un comandament unitar și respectivele instituții ar fi pus capa la cap informațiile de care dispuneau, epava avionului putea fi găsită foarte repede și Aura (dacă nu și Iovan) ar fi fost salvată.

UnUL 02-02-2014 - 18:46

Dupa cum, bine a precizat domnul Presedinte Basescu, S T S si-a indeplinit bine sarcinile si indatoririle, ce este asa de greu de inteles pentru niste natarai .

UnUL 02-02-2014 - 19:09

Asta n-am scris-o eu; de altfel e nițeluș cam agramată:
Reiau însă pe această temă ceea ce a spus dl. Băsescu:
„În aceste zile s-a instalat public, prin persistenţa uinor minciuni, ideea că STS trebuia să facă localizarea exactă a locului accidentului. Este o minciiună. STS nu are echipamente pentru aşa ceva, nici dreptul legal să facă aşa ceva.”
”E o minciună că STS trebuia să localizeze. STS nu are echipamente şi dreptul legal să facă mai mult decât a făcut. (…) Dacă s-ar fi lucrat instituţional şi la MAI s-ar fi constituit comandamentul, când pui la un loc informaţiile de la STS, SRI, alt operator decât cel care a furnizat prima informaţie, de la aviaţia militară şi de la ROMATSA cu certitudine localizarea s-ar fi făcut. Comandamentele cerute de lege nu s-au constituit nici la Ministerul Transporturilor, nici la MAI. Dacă la mine în birou pun la un loc informaţiile, s-ar face localizarea”
„STS are capacitatea să spună locul din care s-a făcut apelul când se face de pe un telefon fix. Dacă se face de pe un telefon mobil, STS primeşte indicativul celulei de la un operator. Ceea ce STS primeşte şi transmite imediat către structurile care conform procedurilor trebuie informate este un spaţiu de identificare pe telefonie mobilă.
STS a furnizat ca informaţie tuturor structurilor stabilite în astfel de cazuri. Coordonatele apropiate ar fi trebuit furnizate de centrul de la Moscova, dacă apelul ar fi fost lansat. Apelul nu a fost lansat. Nu fac comentarii de ce, e treaba specialiştilor să stabilească.”

UnUL 02-02-2014 - 19:13

Oricum, USL-așii au hotărât să treacă STS-ul la interne, adică să politizeze una din puținele instituții rămase depolitizate până acum.

ancuta 02-02-2014 - 19:19

Acolo-s meseriasi, nu mongoloizi!

Antibasistul 02-02-2014 - 19:23

Duceti-va dracului, in Iad, marilor cretini basiști!

UnUL 02-02-2014 - 19:40

Rudotelul, puiuț, rudotelul!

CONGO 02-02-2014 - 19:49

TU INJURI CRESTINII?

Bestematule.

Europeanuul 02-02-2014 - 20:23

Actualmente STS se afla in subordinea CSAT condus de Presedintele Tarii (care la rindul lui nu este un om apolitic)
Daca presedintele era numit de Parlament (prin conses) asa cum se practica in Germania de exemplu, atunci era altceva.

Controlul asupra activitatii institutiilor STS, SRI, etc nu este bine sa fie pe mina unui singur om (presedinte sau prim-ministru). Parlamentul Romaniei trebuie sa controleze aceste institutii, prin comisiile sale pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala ale celor doua camere.

UnUL 02-02-2014 - 20:32

CSAT -ul, format din membri ai guvernului, șefii serviciilor secrete și condus de președinte, ți unde TOATE DECIZIILE SE IAU ÎN UNANIMITATE nu are coloratură politică.

urbos 02-02-2014 - 20:34

Hahahahahahaha!

UnUL 02-02-2014 - 20:38

Criză dementă de râs? Consultă un psihiatru bun!

Antibasistul 02-02-2014 - 21:04

Consultați voi basiștii, psihiatri buni, sunteți bolnavi la cap, postarule voastre va tradeaza!

Europeanuul 02-02-2014 - 21:15

@UnUl, ai dreptate in privinta organizarii CSATului. Nu vad insa unde este Generalul Opris si STS.

http://csat.presidency.ro/

UnUL 02-02-2014 - 21:20

Păi nu e membru. El a fost convocat azi în fața CSAT doar ca să-și prezinte raportul privind accidentul.

mircea 02-02-2014 - 20:11

Ba Malacule stii cum zi tu BOULE acu ca Basescu este un intelectual care vine la balul de gala al operei in curul gol.

UnUL 02-02-2014 - 20:21

Tradu, te rog!

urbos 02-02-2014 - 19:21

Dementul a batut campii. Secatura a facut ce era de presupus, si-a tinut sluga infractoare in functie.
INSA, o ia in botul lui de taratura securista, chiar acu.

UnUL 02-02-2014 - 19:46

Bou încălțat, îți mai explic o dată, poate pricepi și tu (deși la cât ești de bătut în cap, slabe șanse!). Și o să ți-o explic pe puncte, așa cum NU îți place ție:
1. STS-Ul NU ARE NICI MIJLOACELE TEHNICE NICI DREPTUL LEGAL SĂ LOCALIZEZE TELEFOANELE MOBILE.
2. STS-ul nu face decât să preia informațiile de la operatorii de telefonie mobilă (Orange, Vodafone, etc.), capabile să localizeze doar ARIA du unde provine apelul, nu locația exactă, și le transmite mai departe.
3. Tonta ori nu știe toate astea (deci e incompetent), ori nu le pricepe (deci e idiot), ori se face că nu știe (deci e ipocrit, mincinos și canalie).

urbos 02-02-2014 - 19:49

Daca n-are mijloace si nu e in stare de cine stie ce, atunci sa se desfiinteze. Sau sa intre la MAI, cum a zis Ponta.
Hahahahahaha!

Ce cacat poti sa mananci ma vierme caraghios. Vai de capu tau de gunoi uman.

UnUL 02-02-2014 - 20:18

Nu intră în atribuțiile lui, cretine. STS transmite informațiile mai departe: ATÂT, Trebuia organizată o celulă de criză – la MAI – care nu s-a organizat, armata avea mijloacele de a face o localizare mai exactă (a și făcut-o, dar nimănui nu i-a păsat de asta!), a fost un haos și o lipsă de coordonare totală la nivel de guvern, dar, evident, de vină e … STS-ul !!!

urbos 02-02-2014 - 20:23

Asa e ma sifiliticule, il ingani pe Kior, atata esti in stare, STS nu face decat serviciu de intermediar, cu ce-i dau companiile de telefoane, d-aia are nevoie de o javra de gheneral in frunte.
„A fost haos”, repeti cuvant cu cuvant grohaielile Kiorului! Hahahaha! Scarba ordinara!
In streang vierme!

UnUL 02-02-2014 - 20:29

Citește legea de fuuncționare a STS, boulene !

UnUL 02-02-2014 - 20:29

???? En roumain, SVP !

urbos 02-02-2014 - 19:45

In disperare de cauza, slugile demente basiste urla pe la tv-uri ca iarasi a inceput lovitura de stat!
Hahahahahahahaha!
La moarte cu voi ma viermilor!

CONGO 02-02-2014 - 19:47

ji dov blestemat, minti de ingheata apele ca toti legionarii liberali
l-ai omorat pe Hristos cu ura de care musteti!
Ptiu!
Esti chiar mai rau si desuchiar decat ji danul Huhu.

urbos 03-02-2014 - 11:14

Sobolenski, te phute moartea pe acolo unde bei apa ji dane, ai sa mori ji dane, vei vedea ca mori ji dane, mortii matii ji dane.
Evident insa ca tu mesteci cacatul pe care il mesteca si societatea actuala in care se crede ca are cineva vreun drept sa judece si sa pedepseasca.
Ce are Hristos cu voi, neam de criminali care ati ucis miseleste pe Fiul Domnului- la furnal cu sobolanii !!
Corect schizofrenicule, nu e clar, e invers. Cu-cuuu, cu-cuuu!
Starpitura ridicola, retardat penibil, se vede infectule cu ochiul liber voua bolnavilor trebuie sa vi se spuna ce sa vedeti, im asa hal sinteti de tampiti. Mars la spanzuratoare ma oligofrenule.
Sa-ti ingropi familia ciumata ji dane.

urbos 03-02-2014 - 11:22

Daca incerci sa ma imiti, macar fa-o ca lumea bolnaviorule.
Dar vad ca pastrezi textele mele, hahahahaha!
Ce chinuit trebuie sa fii, animal bolnav…

UnUL 02-02-2014 - 19:47

Nu a început : CONTINUĂ.

urbos 02-02-2014 - 19:50

La Targovistee!

CONGO 02-02-2014 - 19:53

ji dan scarbos neo-legionar urbos, ca ajungi sa-i rontai ciolanele matii de foame!

Ptiu!

Tache 02-02-2014 - 19:56

In curand evreii din Franta vor fi expulzati. Care este parerea ta despre acest eveniment ?

UnUL 02-02-2014 - 20:19

Tăchiță, ești idiot: nicio țară democratică nu va face vreodată un asemenea gest.

urbos 02-02-2014 - 20:27

Sluji dane, sezi bland, moartea vine.

urbos 03-02-2014 - 10:41

congo, Sobolan imputit, ce sa-i ceri?
Uite cum arata animalul!
Ti-e frica sluji dane, se strange latul sobolan mizerabil ce esti.
S-a trezit si pielea poolii asta, un gunoier, sa dea indicatii, auzi!
Du-te ba trogloditule la crasma si omoara-te!
Legionar e kurva de ma-ta, sobolan la furnal !

UnUL 03-02-2014 - 10:53

Tot cretin, mârlan și nesimțit, C u r Bubos?

UnUL 02-02-2014 - 20:20

După tine !

ancuta 02-02-2014 - 20:01

scarna originala a lu’ domnu’ DAN plina de puroi hemoroiDANVIOREL!
gras, vascos, numa’ bun! de supt in tihna!
Doar varul nestins si multa apa te mai face demn de ma-ta!

Tache 02-02-2014 - 20:13

Pentru ca EBA sa fie realeasa in Parlamentul European au murit doi oameni !

UnUL 02-02-2014 - 20:28

Tăchiță, ești idiot! Ce are… cu prefectura?

ValVerde 02-02-2014 - 20:40

Si data viitoare cind o realeg stiu sigur ca mai mor vreo 5-6 de aici de pe forum.
De oftica….

digital 02-02-2014 - 23:33

și mătta moare, sufocată, bă vittă !

urbos 03-02-2014 - 10:51

Da, eu sint Rozica. M-am dat de gol. Starpitura rujata
Pot fi si ma-ta din cosciug, te strig. N-auzi? Ia asculta mai atent.
Du-te ba-n mortii ma-tii! Hahaha!
Mancatoare de kakat,Gatu ma-tii de jeg de om. Ar terbui sa fi ars si dat la caini cu tot cu copilu ala al tau imputit, blestemat sa fie! Sa-l vezi hoit curand!

pathfinder 03-02-2014 - 10:57

Ai postat aiurea.
Deci si-a atins tinta!!!
Rozico 🙂

ancuta 02-02-2014 - 20:05

‘te-n cur pe-unde bei apa scarno, te uiti la B1TV!
Si ce te mai jurai, ca nu, doar .. pe ala ca-i cald!
hahahahaha!
Ba’, un kkt cald face bine la borhataile tale pline de hemoroiDANVIOREL!

urbos 02-02-2014 - 20:11

Labagiule, crezi ca-s ca voi ma dementilor? Normal ca ma uit si la scarbele Kiorului, d-aia stiu despre ce vorbesc.
Voi, ca sectantii, nu va uitati decat la ce sparcaie pe gurile lor ca un cur, slugile Kiorului.

ancuta 02-02-2014 - 20:29

scarno, pari emotionat!

urbos 03-02-2014 - 10:58

Emotionata-i mata scroafa din groapa, uita-te cum se piaptana hoitu kurvei sa ti-o suga.
Hahahahahahaha! Doamne ce vita proasta.
E greu pentru mataluta ma creier de vierme, sa gandesti doi metri.
Sper sa-ti moara toata familia.
Zi ba in mortii ma-tii si altceva starpitura rujata, nu mai repeta ca papagalu.
Iesi in mortii ma-tii de retardat. Moartea sa te ia mai repede cu tot neamu.Rozica ha ha ha !

urbos 03-02-2014 - 11:25

Deixenule chinuitule, ai hardul ala plin de textele mele este? Ce dragut!
Hehehe, ce chinuite sint javrele basiste, incredibil!

UnUL 03-02-2014 - 11:13

Dumnezeule, C u r Bubos, ești tot mai scârbos, mai dezgustător, mai mârlan și mai nesimțit pe zi ce trece! Cum reușești această performanță? Vrei neapărat să intri în Cartea recordurilor?

pathfinder 03-02-2014 - 11:24

Se strange latul…
De aia!

urbos 03-02-2014 - 11:31

Sluji dane, est bolnav, una dintre personalitatile matale scrie in locul meu. De ce nu te spanzuri tu, sa scapi de chin.
A cadat strechea in voi scarbe basiste, se simte boala in voi, cum e Dementa Sa, asa reactionati si voi sectantilor. Dementul e pe final, face ca toti dracii la tv, iar voi, viermi disperati guitati sub cinspe nickuri.
Hehehe, se strange, se strange gunoiule…

PS O sa-ti moara scarba de copil.

pathfinder 03-02-2014 - 11:35

Se strange…

UnUL 03-02-2014 - 11:39

C u r Bubos, ești total confuz. Chestia cu „una dintre personalități” (îi fi având tu mai multe, nici dl. Pathfinder nici eu nu suferim de schizofrenie) care scrie în locul tău (de parcă cineva s-ar putea înjosi în a turna fecale asemănătoare cu ale tale; și oricum ești inimitabil în ignominie!) este aberantă și ridicolă.

UnUL 02-02-2014 - 20:24

Un recent sondaj CSOP arată că în cazul tragediei aviatice din munţii Apuseni, în care şi-au pierdut viaţă pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion, românii îi consideră drept principali responsabili pe premierul Victor Ponta şi pe fostul ministrul de la Ministerul de Interne, Radu Stroe, pentru modul cum a fost gestionată operaţiunea de salvare.
Accidentul aviatiac de lângă Cluj a arătat, încă o dată dacă mai era nevoie, deficienţele majore de la nivelul Guvernului. În ultimele zile, nenumăraţi specialişti au atras atenţia asupra acestor deficienţe. Potrivit unui sondaj CSOP, românii consideră Guvernul responsabil de moartea lui Adrian Iovan şi a Aurei Ion.

Astfel, 76% dintre români consideră că dacă Executivul ar fi acţionat prompt atunci pilotul Adrian Iovan şi studentă Aura Ion ar fi trăit şi astăzi. Situaţia nu se schimbă cu nimic nici în cazul votanţilor partidelor de la guvernare.

Dacă în alte cazuri, doar votanţii opoziţiei învinovăţesc Guvernul, în cazul tragediei aviatice de lângă Cluj, inclusiv votanţii PSD şi PNL consideră Guvernul responsabil: 67% dintre votanţii PSD şi 76% dintre cei ai PNL. Acesta este cu siguranţă un semnal de alarmă major pentru cele două partide.
Topul ruşinii la Guvern
Într-un top al ruşinii pentru Guvernul Ponta conduce Radu Stroe, fostul ministru de Interne, cu 68% dintre români care nu au fost de acord cu modul în care a gestionat această tragedie.
După Radu Stroe, următorul responsabil este considerat premierul Victor Ponta, 54% dintre români nefiind de acord cu modul în care şi-a exercitat atribuţiile.

mircea 02-02-2014 - 20:57

Chiar este adevarat ca la spectacolul de gala la opera la care ai fost EBA si Basescu au fost in curu gol si Boc in OPINCI ???Intelectuali marca Vanghelie-Malacule ai spune-ne ca si pretina matale nu avea sutien-ca orisce VACA

UnUL 02-02-2014 - 21:00

mirciulică, habar n-am despre ce bâigui acolo. Ce spectacol de gală? Ce opinci? Cred că ești în plin delir.

UnUL 02-02-2014 - 21:03

DE PE INTERNET. (N-am niciun merit – sau nicio vină – decât aceea de „culegător de folclor”.):
DEMISIA!

Nu învăţăm nimic, din nici o dramă
Ne indignăm, aprindem lumînări
Facem orice să fim băgaţi în seamă
Toţi acuzăm şi punem întrebări.
Epidemie grea, de neamuri proaste
Ca drojdia pe fundul de pahar
Ne bucurăm în taină de năpaste
Ca la cutremur Domnii din Fanar.
A mai căzut un avion? Ce bine!
Prilej de certuri la televizor
Iar defilează clovni şi paţachine
Ţin predici, vai, unui întreg popor!

Ni se deşartă tone de palavre
În casele cu frigider pustiu
Ne zgîrie pe creier nişte javre
Chiar morţii îşi fac cruce în sicriu.
Dar ce e oare ţara noastră dragă
Decît un avion, căzut în munţi?
Nu îi mai căutaţi cutia neagră –
Au luat-o hoţii şi o vînd la nunţi.
Nu e de vină, nimeni, niciodată
Arareori, cîte-un Acar Păun.

Batista pe ţambal s-a pus îndată
Şi plîngem cu baloane de săpun.
Avem un nou Drapel: e Muşamaua
Ce-nlocuieşte steagul Tricolor.
Ni s-a schimbat şi Imnul: e Maneaua
Şi uite-aşa dispare un popor…
Această ţară zilnic pică Bac-ul
Harababură! Haos! Aaoleu!
De-un sfert de veac dăm îndărăt ca racul
Şi nu ne mai suportă Dumnezeu.
Pe cei plătiţi să-şi facă datoria
Îi doare-n cot, sînt nesimţiţi şi proşti
Nu-i poţi schimba – îi apără Mafia
După maşini şi vile-i recunoşti.

Încrengături de rude şi amante
Sufocă-ntregul Aparat de Stat
Blindaţi cu grade şi hîrtii savante
Toţi impostorii au un doctorat.
La prima criză, au căzut grămadă
Ca şobolanii fug, sînt panicaţi
O fată degerată în zăpadă
I-a ruşinat pe cei mai mari bărbaţi
Azi, Dumnezeu le-a pus oglinda-n faţă
Ei nu sînt nimeni, doar nişte yes-meni
Acum se rupe pojghiţa de ghiaţă
Ei au murit, de fapt, în Apuseni!
ROMATSA, SMURDUL, STS şi ISU
Ventuze de bani publici, scoşi din bir
Ce faliment! Le-a înghiţit abisu’!
S-au dus, în marş forţat, la cimitir!
A trebuit să cadă o rugină
În locul unde Horea a fost prins
Şi-n putregaiul ăsta, o lumină
Fulgerător, în ţară s-a aprins.

Aceste 7 ore blestemate
I-au deşteptat, în fine, pe români
În gardă, toţi! Aşa nu se mai poate!
La puşcărie cu aceşti păgîni!
Demisia! Căraţi-vă, cu toţii!
Demisia! Cît mai puteţi s-o daţi!
Un simplu pădurar a dat cu hoţii
De toţi pereţii Munţilor Carpaţi.
Nişte netrebnici, puşi pe jaf şi chefuri
Minţind că-s „frecventabili”, „democraţi”
Ne-au amputat din pensii şi din lefuri
Dar ei trăiau ca nişte îmbuibaţi.
Teroarea nepăsării şi-a prostiei
A luat sfîrşit, nu mai putem răbda.
Începe primăvara României
Şi-a răsărit, pe locul tragediei
Un ghiocel, sub mantia de nea.

ancuta 02-02-2014 - 21:21

exceptional!
Copila aia a murit degeaba!
Criminalii ei suntem cu totii, din cauza ca pur si simplu nu trebuia sa moara!
Vorba lui Manlache (Amza, Dumnezeu sa-l ierte!) din OSANDA: Grijania ma-sii de viata!

digital 02-02-2014 - 21:39

sts-ul, duce greul !

ancuta 02-02-2014 - 22:02

Carpatianule,
Ce naiba te-a apucat, mai?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-02-2014 - 22:03

?

ancuta 02-02-2014 - 22:09

discutam, DOAR, de moartea copilei!
Atat.

UnUL 02-02-2014 - 22:54

@Tâmpanghel
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UnUL 02-02-2014 - 23:24

Degețel cretinel, eu nu fac justiție, și nici tu, vită, doar justiția poate face justiție.
Și văd că ești din nou obsedat de supt, activitate pe care o practici cu entuziasm.

UnUL 02-02-2014 - 23:39

Și nu mai bea atâta că îți „cauzează”: devii tot mai mârlan și mai nesimțit.

UnUL 02-02-2014 - 23:48

Păi e o informație care nu strică să fie știută. De ce să n-o redau?

UnUL 03-02-2014 - 00:12

Ce să denaturezi, tâmpițel : e un sondaj, efectuat de o agenție specializată, cu rezultate clare, unde vezi denaturarea?

digital 03-02-2014 - 00:20

Cine este CSOP-ul? Firma mamă este Taylor Nelson Sofres SA este condusă de preşedintele Denis Delmas şi îşi are sediul social în Barcelona. Potrivit registrului comerţului din Spania, această societate este deţinută de Taylor Nelson Sofres Group Spain SReprezentantul firmei pentru România este Andrei Muşetescu, care deţine funcţia de director executiv al CSOP – Centrul pentru Studierea Opiniei şi Pieţei SRL. Acţionarii societăţii CSOP sunt Balkan – British Social Surveys (60%), Taylor Nelson Sofres (32%) şi Andrei Muşetescu (8 %).

CSOP este casa de sondaje a Partidului Democrat, fiind implicată în alegerile prezidenţiale din România. Exit-poll-urile realizate de CSOP au fost difuzate de postul de televiziune B1TV. Totodată, CSOP s-a implicat activ şi în realizarea brandului turistic pentru România.

și acu… sugy …llla cu băsiștii tăi cu tot !

UnUL 03-02-2014 - 09:07

Ei și? Sondajele sunt sondaje indiferent cine le face – dacă sunt făcute corect. Și nu cred că ne putem îndoi de profesionalismul CSOP.

Pkly 02-02-2014 - 20:57

Cica,cu vreo 20 de ani in urma,un razvratit pe nume Dudaev–tot general–a vorbit pe mobilul sau cu un parlamentar la Moskova…a fost ginit ca se ascundea in padure si lovit mortal de o racheta trimisa,,punctual”de departe !
Intrebarea e: -La ei de ce s-a putut localiza o tinta cu ajutorul mobilului,,asa de repede si de precis” ?!?

UnUL 02-02-2014 - 21:02

Fii liniștit : și la ei, dacă era de salvat cineva, dura ore întregi. Dacă e de omorât cineva, însă, rușii rezolvă problema operativ.

digital 02-02-2014 - 23:20

du-te bă, dreq de tâmpit, dacă era interesul kiorului în joc, să vezi cum percuta lăbarul-opriș !

UnUL 02-02-2014 - 23:21

Asta e părerea ta și a cretinilor de teapa ta, precum și a mercenarilor felixieni de pe Antene.

UnUL 02-02-2014 - 23:22

Ce nu înțelegi din fraza STS-Ul NU ARE NICI MIJLOACELE TEHNICE NICI DREPTUL LEGAL SĂ LOCALIZEZE TELEFOANELE MOBILE.

digital 02-02-2014 - 23:28

hahaha!
băi prostu dreq, tu cum crezi că sts-ul centralizează datele primite de la terminalele operatorilor de telefonie și network, prin lamentări penibile, gen kiorul-plângăreț sau prin tehnologie de ultimă generație?!
doar bugetul alocat pentru salarii este de 250 mil de euroi per/2014, bă kariciule !
și tu-mi expui basmele lu băsexu, cât de amărât și nedotat e sts-ul?!
piei la dreq de băsist împuțit !

UnUL 02-02-2014 - 23:36

Tehnologie modernă, DAR NU PENTRU LOCALIZAREA CELULARELOR, cretinache 1

jan dinu 03-02-2014 - 08:07

– NU mai este utopie …
VRAnul la puskarie …
Cu dosarele pe roLL…
In bulau cu kuru gol !!
N-a stiut cu cin’se bate …
BASE i-a tras-n spate …
Cu noi americani …
Stirpim azi totzi s$obolanii !!
JD-USA

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 03-02-2014 - 14:44

Românii sunt nemulţumiţi de modul în care merge guvernarea. Începutul de an, cu gafele făcute în gestionarea tragediei aviatice de lângă Cluj şi în procesul de deszăpezire, i-a costat destul de mult pe cei de la guvernare. Liderii de la guvernare au avut de suferit în condiţiile în care Guvernul a fost responsabilizat pentru aceste gafe, iar la vot USL este în scădere, arată un sondaj CSOP

De la începutul anului, nemulţumirile românilor sunt în creştere. 57% dintre români nu sunt de acord cu modul în care premierul Victor Ponta gestionează economia şi doar 27% sunt de acord.

Peste nemulţumirea generală legată de economie s-au suprapus gafele făcute de Guvern în ultimele două săptămâni. Din acest punct de vedere, nemulţumirea românilor este şi mai mare.

76% dintre români consideră că Executivul a fost luat prin surprindere de venirea iernii şi a ninsorilor. 68% au considerat că Guvernul şi reprezentanţii săi din teritoriu au acţionat cu întârziere şi deficitar în procesul de deszăpezire.

Românii au fost nemulţumiţi şi de ineficientă firmelor apropiate de PSD şi PNL care ar trebui să asigure deszăpezirea. 70% dintre români au considerat că firmele de deszăpezire sunt controlate de apropiaţi ai partidelor de guvernare şi de aceea nu au nici o presiune să îşi facă datoria.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult