Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce a discutat Ponta la telefon cu Joe Biden

Ce a discutat Ponta la telefon cu Joe Biden

scris de Z.V.
1 afisari

Biroul de presǎ al Guvernului a anunțat cǎ Victor Ponta a avut o convorbire telefonicǎ, marți, 21 octombrie, cu vicepreședintele SUA, Joseph Biden, la inițiativa americanului.

Ce a discutat Ponta la telefon cu Joe Biden (foto: presaonline.ro)

Ce a discutat Ponta la telefon cu Joe Biden (foto: presaonline.ro)

Ȋntr-un comunicat transmis miercuri, 22 septembrie, se aratǎ cǎ „cei doi înalți oficiali au discutat despre modalitățile de dezvoltare a Parteneriatului Strategic dintre România și Statele Unite ale Americii.” „Au fost abordate, în cadrul dimensiunii politico-militare și de securitate a Parteneriatului Strategic, teme actuale de pe agenda de securitate internațională, inclusiv problematica situației din Afganistan și pregătirea Misiunii „Resolute Support” a NATO care va înlocui Misiunea ISAF începând cu anul 2015″, precizează comunicatul remis de Agerpres.

Comunicatul de presǎ menționeazǎ faptul cǎ premierul Victor Ponta „a reafirmat faptul că România este și va rămâne un partener strategic de încredere al SUA, precum și determinarea părții române pentru consolidarea și dezvoltarea în continuare a Parteneriatului Strategic bilateral”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult