Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce a făcut şeful liberalilor din Sectorul 2 la Chişinău

Ce a făcut şeful liberalilor din Sectorul 2 la Chişinău

scris de D.P.
2 afisari

Republica Moldova aniversează anul acesta 20 de ani de la proclamarea independenţei faţă de fosta URSS în ziua de 27 august 2011. Cu această ocazie, a avut loc o vizită politică efectuată de către Dan Cristian POPESCU, preşedintele Partidului Național Liberal Filiala Sector 2 la Chișinău.

dan_cristian_popescu_chisinauDan Cristian POPESCU avut loc o serie de întâlniri cu oficiali din Guvern și cu reprezentanți ai mediului de afaceri.

Pe parcursul zilei de 22 august 2011, Dan Cristian POPESCU s-a întâlnit cu Ministrul Tineretului şi Sportului –Ion CEBANU și cu Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor – d Anatol ȘALARU, se arată într-un comunicat de presă.

Pe 31 august va fi sărbătorită la Chișinău și Ziua Limbii Române, pentru că pe 31 august 1989 a fost legiferată scrierea cu grafie latină în Republica Moldova și a fost legitimată folosirea limbii române ca limbă națională.

În cadrul aceleiaşi vizite, se mai arată în comunicat,  Dan Cristian POPESCU s-a întâlnit cu Vasile TARLEV, fost Prim-Ministru al Guvernului Republicii Moldova, actualmente Președinte al Congresului Național al Industriașilor și Antreprenorilor din Moldova unde au fost dezbătute subiecte privind reformele întreprinse în cei 7 ani de conducere a Guvernului precum și oportunitățile economice în Republica Moldova de astăzi.

În ziua de 23 august 2011, în cadrul întâlnirii cu Președintele Curții Constituționale – domnul Dumitru PULBERE, au fost discutate mai multe aspecte constituționale privind criza politică din Republica Moldova, criză generată de imposibilitatea alegerii Președintelui, temă de mare actualitate.

1 comentariu

Ramona 26-08-2011 - 13:46

Bun omu’, de asa ceva avem nevoie, de un nou val de politicieni sa ne scape de comunisti

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult