Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce a spus Antonescu despre „faraonul securist” Băsescu

Ce a spus Antonescu despre „faraonul securist” Băsescu

scris de Z.V.
18 afisari

Preşedintel PNL, Crin Antonescu, a comparat discursurile lui Băsescu cu cele ale unui faraon către popor, menţionând că cel mai mult este deranjat de apucăturile sale de comunist.

antonescu

Ce a spus Antonescu despre „faraonul securist” Băsescu

Fostul preşedinte intermediar al României, Crin Antonescu, a spus despre Traian Băsescu, într-o emisiune la Antena 3, din seara de miercuri, 28 noiembrie că vorbeşte „ca un faraon către poporul său”, făcând referire la declaraţiile şefului statului din ultimele zile privind situaţia primului-ministru şi a guvernului de după alegerile din 9 decembrie. Crin Antonescu a precizat că „Domnul Băsescu vorbeşte de parcă ar fi cel puţin Hosni Mubarak înainte de „primăvara arabă” şi vorbeşte ca un faraon către poporul său şi spune: ‘aveţi grijă că asta vreau eu, că asta nu vreau eu’. Nu ne interesează ce vrea domnul Băsescu”, adăugând că  „Sunt două lucruri care trebuie totuşi ştiute de toată lumea şi vă garantez că le ştie toată lumea. (…) Şi oamenii cei mai modeşti, cei mai necăjiţi ştiu cum se pune un guvern, cine pune guvernul. Mai întâi că nu Traian Băsescu pune Guvernul. Parlamentul Românei pune Guvernul. Doi: desigur că nu pe poveşti se investeşte un guvern, ci pe voturi”.

Antonescu a adăugat şi că „apucăturile de securist” ale şefului statului sunt mai urâte decât faptul că Traian Băsescu foloseşte cuvinte inacceptabile pentru poziţia sa publică. Liderul PNL a dat drept exemplu povestea despre aşa-zisul comportament al lui Ponta în nişte întâlniri tete-a-tete: „Să presupunem că domnul Ponta e politicos şi nu sare la scandal atunci când se întâlneşte cu domnul Băsescu. Cum e asta să torni tu la televizor cum vorbeşte sau ce vorbeşte Ponta într-o întrevedere privată cu tine? Dar cum e aia, să lansezi tu, cu maşina ta de derbedei plătiţi, de oameni care îşi zic ziarişti şi nu mai au niciun scrupul, să lansezi în mediul online, să lansezi în editoriale reluate o chestiune din senin: Antonescu doarme? Domnule, Antonescu nu doarme! Nu doarme şi, între altele, e şi foarte nervos domnul Băsescu. Dar hai s-o zicem pe asta, că doarme, că… nu putem să spunem că e corupt, am încercat cu aia cu securist dar a chelălăit scurt şi… ca să vorbim în termeni zoologici, când i-am spus că începuse cu Porumbacu, tot aşa, pe chestiuni aruncate în online şi reluate aluziv, într-un interviu. Am ieşit, i-am spus: ‘minţi, n-ai nimic, că n-ai cum să ai, că nu am avut nicio treabă niciodată. A bătut în retragere, da!? A plecat. Acum, cu somnul. O bagă prin ziare şi o reia într-un interviu. Nu, nu e nimeni bolnav nici de somn, nici de minciună, dânsul este bolnav de multe lucruri şi mă refer la cele morale, evident. Şi nu ştiu ce-ar mai trebui să discut”

Crin Antonescu a ţinut să sublinieze şi de această dată că, dacă USL va obţine la alegerile din 9 decembrie majoritatea, iar Traian Băsescu va refuza numirea lui Victor Ponta ca premier, vor fi demarate demersurile pentru o nouă suspendare a preşedintelui ţării. Potrivit Agerpres, Antonescu a precizat că a răspuns atacurilor preşedintelui României deoarece, din punct de vedere electoral, orice apariţie de genul acesta a preşedintelui convine USL.

10 comentarii

copiutza 29-11-2012 - 13:44

Turnatoruleeeeeeeee! Si Felix e mai turnator ca tineeeeee! Jigodiilooooooooor!

ValVerde 29-11-2012 - 15:37

Acelasi refren, schimbi data…
Cit de obtuz poti sa fii?
Obtuz si plictisitor…

teo 29-11-2012 - 17:01

„LEGILE TARII NU INTERZIC NIMANUI SA FIE IMBECIL !”- prof.Grigore Moisil. Mai este ceva de adaugat ?

capra 29-11-2012 - 22:51

Nu stiu de unde vine Cacarau dar mai potrivit mi se pare Gudurici.
Aceasta nulitate este scos in fata de secatura de Felix la hasnaua 3 exact cum era in clasele primare cind un elev neascultator era scos mereu la tabla ca sa nu deranjeze clasa.Face vreo diferenta ca nu au fost securisti dar sint slugoiul acestui vinzator de tara.Nu se spune in popor „spune cu cine te aduni,ca sa iti spun cine esti”

ValVerde 29-11-2012 - 23:01

Zoofilie !!
Nu ma mira. Explica de ce te dai pe linga urbos.

digital 29-11-2012 - 23:13

n-ai tu fățău de capra asta,mă vită,tu vezi-ți de cornutele alea mari,cu care ești obișnuit,astea minione,sexy și delicate,nu-s de rangul tău!

ValVerde 29-11-2012 - 23:20

Vorbind de urbos…ce-i al tau e pus de-o parte…
Daca tu il consideri miniona si sexy…de gustibus non est disputandum…

digital 29-11-2012 - 23:27

@ValVerde
29-11-2012 at 23:20
faci deducții eronate și aleatorii,dar nu mă miră la copitați,ei atâta știu,atâta fac:grajd-iesle-fân….și mai rumegă din când în când!
ce să-i faci vitălăule,e cam grea pentru tine viața de cornut,dar nu mai poți face nimic!

urbos 29-11-2012 - 23:43

Ca sa vorbesti tu de mine, nu te califici, dar poti sa vorbesti de ma-ta, de tac-tu, de cat de mult te chinuie prostia…
Normal, prosta nephututa si barfitoare.

Pribeagul 29-11-2012 - 23:17

Harznaua de la Cotroceni impute lumea, desi, mincinos, sustine ca: „vreau să fac foarte clar pentru toţi că nu este treaba mea bătălia politică” 🙂

Dar,

„Ploaia care va veni
Le va potopi pe toate.”

Sa dea Dumnezeu ploaie! 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult