Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce a spus Băsescu delegaţiei FMI

Ce a spus Băsescu delegaţiei FMI

scris de A.H.
3 afisari

Traian Băsescu a declarat, duminică, că nu va trimite scrisoarea de intenţie cu Fondul Monetar Internaţional către Parlament, dacă nu va fi respectat principiul neafectării deficitelor structurale ale fondului de asigurări de sănătate şi ale fondului de pensii.

basescu-franks

Ce a spus Băsescu delegaţiei FMI

‘Sunteţi aproape de terminarea misiunii, după cum am înţeles. Şi aş vrea să ştiu cum arată imaginea de ansamblu acum. În orice caz, aşa cum am discutat cu ministrul de Finanţe, elementul cheie legat de plăţile pe care trebuie să le faceţi în perioada următoare trebuie să rămână la stadiul de a nu afecta deficitele structurale ale fondului de asigurări de sănătate şi ale fondului de pensii. Este elementul esenţial din punctul meu de vedere. Nu voi trimite scrisoarea Parlamentului dacă acest principiu nu va fi respectat. În alte domenii, aşa cum am înţeles, nu avem prea multe progrese în reformarea întreprinderilor de stat, dar programul a fost renegociat în ultimele zile. Să sperăm că vom avea succes în perioada următoare’, a declarat Băsescu, în debutul întrevederii cu delegaţia comună a FMI, BM şi CE.
Preşedintele Traian Băsescu a primit, duminică, la Palatul Cotroceni, delegaţia comună a Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale, informează Administraţia Prezidenţială. La întâlnirea cu delegaţia FMI, BM, CE au fost prezenţi şi ministrul desemnat al Finanţelor, Florin Georgescu, secretarul de stat la MFP Gheorghe Gherghina, reprezentatul României la FMI, Mihai Tănăsescu, şi Adriana Marinescu, din partea BNR. Şeful statului a mai avut o întâlnire cu delegaţia FMI, BM şi CE pe 26 aprilie, prilej cu care s-a discutat şi despre perspectiva creşterii salariilor în sectorul public.

6 comentarii

Ciu Huhu 06-05-2012 - 14:16

Deci continua sa faca ceea ce stie cel mai bine sa faca, SA SANTAJEZE!!!!!!!

digital 06-05-2012 - 14:29

cu bokuleț și mru,nu era așa de scrupulos,magicul-kiombelix…acum dintr-o dată,e foarte exigent cu deficitele….
jegosul ordinar,crede că mai dă ”direcții” și ”directive”!mori mă,pârnaie scrie pe tine!!!

ANCUTA 06-05-2012 - 15:27

Sanatate pana la primul pahar de apa!

ANCUTA 06-05-2012 - 15:49

Sanatate pana la primul pahar de apa!Sanatate pana la primul pahar de apa!Sanatate pana la primul pahar de apa!Sanatate pana la primul pahar de apa!Sanatate pana la primul pahar de apa!
Asa sa-ti ajute Dumnezeu
De la Anca Dobre

Anghel Carphaty 06-05-2012 - 14:50

Deja-vu, cand Slabiceanu era pm, iar T B era in opozitie, constructiv-destructiva!

PARAIPAN 06-05-2012 - 16:08

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult