Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce anunț a făcut Onțanu

Ce anunț a făcut Onțanu

scris de C.S.
10 afisari

Neculai Onțanu nu va candida pentru un nou mandat de primar al sectorului 2, precizează UNPR într-un comunicat.

neculai ontanu retinut de dnaPotrivit sursei citate, Onțanu a luat decizia de a renunța la funcțiile de conducere de la nivel central și local ale partidului.

„În urma apariției unor materiale de presă referitoare la domnul Neculai Onțanu, facem următoarele precizări: Domnul Neculai Onțanu a luat decizia de a renunța la funcțiile de conducere de la nivel central și local ale partidului. Domnul Neculai Onțanu a decis că nu va candida pentru un nou mandat de primar al Sectorului 2 din Municipiul București„, se arată în comunicat.

Neculai Onțanu se află în arest preventiv, fiind acuzat de luare de mită.

Potrivit DNA, în perioada 2006 — 2007, Neculai Onțanu a acceptat promisiunea unor foloase materiale de la o persoană, beneficiară a unor drepturi litigioase (denunțător în cauză), pentru a facilita procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza sectorului 2, în conformitate cu prevederile Legii 18/1991.

De asemenea, în arest preventiv sunt și avocata Loredana Radu și secretarul Consiliului Local al sectorului 2, Toma Șutru, anchetați pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani, respectiv luare de mită.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult