Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce au discutat Băsescu și Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA

Ce au discutat Băsescu și Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA

scris de A.B.
7 afisari

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, la Palatul Cotroceni, cu Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, Dean Thompson.

Ce au discutat Băsescu și Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA.

Ce au discutat Băsescu și Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA.

Evenimentul nu a fost unul cu caracter public, desfăşurându-se în contextul finalului de mandat al actualului şef al statului.

Potrivit unor surse oficiale, întâlnirea Însărcinatului cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, Dean Thompson, cu preşedintele Traian Băsescu vine la o zi după ce reprezentantul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti a avut o discuţie cu preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, pentru a-i transmite felicitările Guvernului SUA la alegerea ca preşedinte al României.

După întâlnirea cu Klaus Iohannis, Dean Thomson a venit şi la Guvern pentru o discuţie cu premierul Victor Ponta.

Guvernul SUA l-a felicitat, săptămâna trecută, pe Klaus Iohannis pentru alegerea în funcţie, dar şi pe ”români, care au mers la vot în număr mare, atât în ţară, cât şi în străinătate, într-o demonstraţie exemplară de participare civică”, potrivit unui comunicat remis de Ambasada SUA la Bucureşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult