Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce au în comun Ponta şi Năstase?

Ce au în comun Ponta şi Năstase?

scris de Roland Catalin Pena
5 afisari

“Puteţi indica vreo diferenţă între discursul lui Victor Ponta şi cel al lui Adrian Năstase?”, se întreabă, pe blogul său, Cristian Preda.

Preda zice ca Ponta e clona lui Nastase“Între stilul politic al fostului premier şi cel al fruntaşului PSD de azi?”, mai ridică o problemă europarlamentarul PDL.

Deşi se străduieşte, după cum singur spune, Preda nu găseşte nicio o diferenţă, în schimb îi sar în ochi asemănările: ” ifosele social-democrate, vanitatea, pasiunea pentru lux, agresivitatea şi discursul preţios”.

“Poate că mă înşel, dar nu cred să fi existat în România post-decembristă o clonare politică mai reuşită decât cea din PSD”, e concluzia lui Cristian Preda.

Eu  abia aştept reacţia lui Adrian Năstase, care, ori ce s-ar zice, e şi el un condei.:)

6 comentarii

urbos 20-02-2011 - 06:45

In orice caz, ca sa vezi ceva trebuie sa iesi mai intai dintre bucile slinoase ale betivului de la Cotroceni. Deci ce spune pielea asta de scrot zis Preda e rahat.
S-o fi uitat cretinul asta la Udrea, Videanu, japitele analfabete din familia Basescu atunci cand vorbeste de pasiunea pentru lux sau vanitate? Sau la scarnavia din capul statului atunci cand vorbeste de agresivitate?
Ce scursura umana! Ce taraturi populeaza tabara basista.
Si-apoi, e clar ca gunoiul uman spune enormitatile astea cu pretentii filozofice ca sa fie aprobat de cei ca el, asa cum au inceput sa vorbeasca toti basistii, se aduna ca sa se auda si sa se aprobe singuri.
D-aia ati dat ma cretinismele astuia la ziar?

urbos 20-02-2011 - 11:19

urbos tie nu tie greata de ce ati iese pe gura ?.te simti mai macho daca jignesti ?

TANIA 20-02-2011 - 13:19

Nu stiu daca e corect dar daca d-nul Adrian Nastase ar fi trimis ca ambasador intr-o tara oarecare ai distruge jumatate din partid iar D-nul Ion Iliescu nu ar mai avea puterea necesara de a conduce si promova partidul in a 2- a pozitie a politici Romanesti si nu ar fi pierdere mare pentru o societata in care saracia si mizeria e la ea acasa,

victor 20-02-2011 - 17:18

au un CRIN cu o parte din liberali ,au vadimisti ,urmeaza PNGisti ,au mogulii patriciu ,vintu ,voiculescu ,nicolescu ,..au de aparat furaciunile si faptuitorii jafului economic in cei 20 de ani ,au de aparat emanatii sistemului bolsevic iliescian, au de aparat pe tatucu ‘lor ion iliescu

urbos 20-02-2011 - 20:12

Tu esti scapat de la nebuni. Ori esti o taratura securista, dar tot de spital esti daca-ti inchipui ca pacalesti pe careva.

Florin 20-02-2011 - 17:31

Pe naiba. Nastase are comun cu Ponta ceea ce are comun Boc cu Base : mizeria umana,lipsa de scrupule.Diferenta dintre Nastase si Base este acea ca Base,nerabdator si incult,s-a grabit sa obtina rapid ceea ce se obtine de regula…in timp.Niet cultur,niet iubire de aproapele,niet din tot ceea ce se propovaduieste ca fiind normalitate.Diferenta dintre Nastase si Base este de viteza, amandoi fiind de fapt acelasi lucru..Minciuna ! MINCIUNA !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult