Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce au pus la cale ministrul Comunicaţiilor şi cel al Educaţiei

Ce au pus la cale ministrul Comunicaţiilor şi cel al Educaţiei

scris de M S
16 afisari

Luni, la sediul Ministerul Comunicațiilor au avut loc discuții extinse între specialiștii IT&C ai Ministerul Educației Naționale și ai Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, sub coordonarea miniștrilor Adrian Curaj și Marius Bostan.

bostan si curajTemele abordate au vizat îmbunătățirea conținutului digital și a infrastructurii TIC sistemice în domeniul e-educație în cadrul Axei Prioritare 2 a Programului Operațional Competitivitate 2014-2020.
Pe ordinea de zi au mai fost subiecte precum cercetarea în informatică și comunicații, calitatea internetului în 2.446 școli, proiectul e-școala, propunerea de proiect Diaspora LAB, BrainHub, sistem de cloud educațional.
M-am întâlnit azi cu Ministrul Adrian Curaj și specialiștii IT&C ai Ministerul Educației Naționale și Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională. Temele abordate au vizat îmbunătățirea conținutului digital și a infrastructurii TIC sistemice în domeniul e-educație în cadrul Axei Prioritare 2 a Programului Operațional Competitivitate 2014-2020„, a declarat Marius Bostan pe contul de Facebook.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult