Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce crede Cezar Preda despre demisia premierului şi a preşedintelui

Ce crede Cezar Preda despre demisia premierului şi a preşedintelui

scris de A.B.
6 afisari

Cezar Preda crede că propunerea lui Victor Ponta ca premierul şi preşedintele să demisioneze pentru declanşarea anticipatelor este o fantasmagorie. 

preda„Ponta este încolţit de USL cu privire la problemele cu plagiatul şi încearcă o ieşire de teatru, de scenă, care nu are nicio fărâmă de realism în ea. În condiţiile actuale, premierul nu are credibilitate deloc şi caută soluţii disperate”, declarat Cezar Preda pentru Mediafax. El a spus că PDL îi cere demisia premierului pentru atac la democraţia statului român şi pentru că a copiat şi a învăţat poporul român să nu muncească, ci să copieze. „Iar asemenea propuneri extravagante, demisia premierului şi a preşedintelui, în condiţiile blocării acţiunii de suspendare a preşedintelui, bineînţeles pentru că nu sunt motive reale, dau naştere unor asemenea fantasmagorii”, a adăugat Preda.  El a spus că PDL împreună cu Victor Ponta şi USL vor merge la urne pe 2 decembrie şi se va vedea dacă românii îi mai creditează pe cei de la USL, care, potrivit liderului democrat-liberal, nu au făcut nimic din ce au promis şi „au căutat motive de gâlceavă cu PDL, cu preşedintele Băsescu, cu ICR, cu Monitorul Oficial, cu CCR, CSM”. Premierul Victor Ponta a anunţat că propune ca atât el, cât şi preşedintele Traian Băsescu să demisioneze pentru a declanşa alegeri parlamentare şi prezidenţiale anticipate, spunând că speră că şeful statului va fi de acord cu această variantă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult