Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce fac şase premieri în Delta Dunării

Ce fac şase premieri în Delta Dunării

scris de A.H.
1 afisari

La invitația premierului Victor Ponta, în perioada 20-22 iunie, omologii săi din  Republica Moldova, Iurie Leancă, și din Georgia, Irakli Garibashvili, Robert Fico din Slovacia, Bohuslav Sobotka din Cehia, Alexandar Vucic din Serbia vor participa la o reuniune în Delta Dunării, informează un comunicat de presă al Executivului.

Potrivit documentului, reuniunea va permite un schimb de vederi informal privind subiecte de actualitate de pe agenda europeană și regională, în special evoluțiile din vecinătatea estică.

”Obiectivul principal al reuniunii este coordonarea pozițiilor, discutarea evoluțiilor recente din cadrul Parteneriatului Estic și modul concret în care statele membre UE susțin parcursul european al țărilor partenere. Va fi salutată pregătirea pentru semnarea Acordului de Asociere și a celui de comerț liber cu R. Moldova și Georgia, la 27 iunie a.c., și vor fi discutați și pașii de implementare”, precizează sursa citată.

16 comentarii

UnUL 22-06-2014 - 08:06

Pescuiesc?

BULA 22-06-2014 - 12:30

Labaresc, ca nu-i vede nimeni in stufaris.

UnUL 22-06-2014 - 08:59

Absolut corect.

urbos 22-06-2014 - 10:10

Da taratura, asta inseamna zece ani cu scarba-ti la Cotroceni. Patru ani i-a guvernat el efectiv prin retardatul Boc, ducand tara in ruina, in ceilalti sase a pus bete in roate, ca un animal ce e. In primii patru, Tariceanu a reusit sa reziste si Romania a dus-o cel mai bine din istoria ei.
Basistii trebuie spanzurati.

UnUL 22-06-2014 - 10:18

C u r bubos, ești prea idiot și prea intoxicat de animalul fantastic Felix, motanul cu 3 antene ca să încerc să îți demonstrez că bați câmpii.

mircea 22-06-2014 - 14:11

Boulet ce zici ca securistul Traian la turnat si pa fratesu Mircea la fel ca pa toti ceilalti,cica el nu stia dar la sfatuit la fel ca pa Fenechiu pa care la turnat direct la ,si vezi unde este???Asa este ba Boulet ca la voi turnatorii asa se poarta.Voi esti da rasa educata si culturata da raionala da PMR,PCR,PDL si PMP

UnUL 22-06-2014 - 14:43

Cretinet, ce zici că ești total tâmpit?
– Articolul la care postezi nu are nicio legătură cu familia Băsescu (dar tu ești maniac!)
– Băsescu nu e securist.
– Este evident pentru orice om normal că Băsescu nu a turnat pe nimeni, cu atât mai puțin pe propriul frate.
– „L-A” se scrie cu cratimă, analfabetul lui pește!

UnUL 22-06-2014 - 14:44

”PĂ” care – în loc de „pe” – spun și scriu doar cretinii de mitici.

Tache 22-06-2014 - 14:49

UnULica, tu parca nu deschizi link-uri, asa minteai pe aici…….. mincinos mic ce esti !!!

UnUL 22-06-2014 - 17:17

@Tăchiță, să precizăm : nu deschid linkurile tale, ale lui Parpanghel sau a altor nătărăi pentru că știu dinainte ce imbecilități aș găsi.
Când linkul vorbește despre „un nonsens economic” îmi spun că poate merită deschis.

Tache 22-06-2014 - 14:45

Absolut INCORECT !!!

” Trebuie să vină străinii să se mire de nonsensul numărul unu al economiei româneşti – avem doar 4,5 milioane de salariaţi la o pop.ulaţie de 20 de milioane de locuitori, la fel ca Ungaria sau Cehia, la doar 10 milioane de locuitori – şi aceasta bineînţeles ca urmare a unei discuţii cu jurnaliştii şi nu cu oficialii statului român.

Preşedintele Cehiei Milos Zeman, economist de profesie, a rămas surprins miercuri într-un interviu cu Ziarul Financiar când a aflat că România are doar 4,5 milioane de salariaţi, mai puţini decât în Cehia, care numără cinci milioane de angajaţi, dar o pop.ulaţie la jumătate.

„Cum? Trebuie să fie o greşeală aici. Şi aveţi un şomaj de doar 7,5%? Este imposibil“, a spus Zeman. Şi înaltul oficial ceh tocmai avusese discuţii cu premierul României, cu preşedintele României, şi chiar o cină cu acesta din urmă.”

Romania are doar 10 milioane de locuitori, asta este explicatia. Avea 15 milioane de locuitori in 1999, dupa cum a afirmat in direct la „Marius Tuca Show” Virgil Magureanu, fost sef al SRI. Iar in viitorul apropiat va avea 5 milioane de locuitori si doar 2 milioane de salariati. Acesta este marele secret al Romaniei. Numarul de salariati este dovada.

ValVerde 22-06-2014 - 14:55

Iti bese mintea !

De economia subterana ai auzit ?
E atunci cind pui legi si biruri impovoratoare pentru angajator si ca urmare munca „la negru” infloreste.

nimeni 23-06-2014 - 14:25

nu sunt impovaratoare, sunt imposibil de aplicat.
daca le aplici, aduci bani de acasa -esti un fel de spnsor – in nici un caz intreprinzator.

ecuatia e simpla -aici e cheia acestor 20 si ceva de ani de capitalism romanesc. cine i-a facut fata, a devenit santajabil pentru ca nu a respectat legea..

ValVerde 22-06-2014 - 15:13

Hahahah…cit de prost poti fi mai rusule ?

Mai sus ziceai ça Romania are doar 10 milioane de locuitori si te bazai pe statisticile fortei de munca si pe numarul somerilor.

Acum descoperi ca mai sunt 5 milioane de romani care nu intra in statisticile alea.
Iti dai cu dreptu’n stangu ?

Tache 22-06-2014 - 15:28

Desteapto, am dat un citat din articolul semnalat de „vasile” din Ziarul Financiar, l-am pus intre ghilimele, dupa care m-am luptat cu el, adica partea asta……..citeste cu atentie…

„…. iar 3 milioane lucrează cu ziua sau grădina proprie şi trăiesc de azi pe mâine.”

Consider ca expresia „agricultura de subzistenta” este o expresie criminala in rautatea ei, genocidara in subinteles. „Agricultura de subzistenta” este de fapt agricultura normala, asa cum ar trebui sa se faca peste tot in lumea asta, daca nu ar exista niste maniaci ai dominatiei si controlului.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult