Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce face Victor Ponta în SUA

Ce face Victor Ponta în SUA

scris de P.C.R.
5 afisari

Vizita lui Victor Ponta, copreşedinte al USL şi preşedinte al Partidului Social-Democrat, în SUA se desfăşoară cu uşile închise, fără declaraţii de presă din partea liderului PSD.

Ce face Victor Ponta în SUA

Singura întrevedere despre care au apărut informaţii este cea avută miercuri cu experţii Consiliului Atlantic, un grup de reflecţie din Washington, a cărui misiune este promovarea securităţii internaţionale. Vicepreşedintele Consiliului, Damon Wilson, a spus pentru RRA că aceasta a fost prima sa întâlnire cu Victor Ponta. Principalele teme de discuţie au fost: Criza din zona euro şi impactul pe care aceasta îl are în ţări ca România, problemele generate de corupţie, o provocare constantă a României, alegerile care urmează în ţară, dar şi o serie de chestiuni care ţin de întreaga regiune.

Considerăm România un partener-cheie, care ne poate ajuta să găsim soluţii pentru ca statele din Balcanii de Vest să se integreze mai bine în Europa, pentru a atrage Turcia în comunitatea transatlantică, a face progrese privind aspiraţiile Republicii Moldova şi a evita ca Ucraina să facă paşi înapoi”, a declarat Damon Wilson.

7 comentarii

urbos 16-02-2012 - 22:25

E de remarcat ca aia care s-au facut pres la Americani dupa revolutie au fost tot fesenistii de la Nastase la Basescu si se pare ca si Ponta ii urmeaza, caci asta e caracterul comunistilor. Cum Rusia era pe craca, japitele comuniste si securiste au gasit alt stapan.
Cei care au dat flit FMI, cei care au pus problema retragerii trupelor puse in slujba altora etc, au fost liberalii. Si ce au sarit atunci javrele comuniste si securiste din boscheti sa-i acuze. Era un porc transpirat, care era cel mai al dracu dintre toti in a sustine mentinerea trupelor, si mi se parea ciudat, caci nu era nici de la PDL(dusmanul direct pe atunci al lui Tariceani) ci un PSD-ist. Pe acel porc il chema Maior…

sanda sanda 18-02-2012 - 13:06

Domnule . sobru . pareti un baiat modest, ce treaba aveti dvs cu Rusia, America, FMI, mai bine v-ar sta mintea la chestii omenesti, cum sa aveti un trai decent, cum sa scapati din gara Ploiesti. Eu cred ca aveti o problema cu capul.

ion 18-02-2012 - 18:43

Buna seara si noapte buna, tanti Varvara!

SUA 16-02-2012 - 23:49

Pt infromarea PCR, UTC si a cui mai vrea…USL, eventual,

Mr. D Wilson nu e Vicepresedite al Atlantic Council, care are intr-adevar 5 pozitii de Vice-Chairman, dar nu e Vice-Presedinte, ci dl Wilson e unul dintre multii directori.

Atlantic Council nu eu un grup de reflectie, ci o prestigioasa organizatie „Since its founding in 1961-1962, the Council has been a preeminent, non partisan institution devoted to promoting transatlantic cooperation and international security.”

dirgas 17-02-2012 - 00:29

USL este falimentar, nu mai are bani pentru campania electorala si au iesit la cersit punind gaj pe tot ce se mai poate privatiza in Romania – o alta denumire pentsu jaf din moment ce au ramas datori cu doua mandate in urma…

digital 17-02-2012 - 08:46

băi,chiombalăule tu ai impresia că acele căteva milioane de euro,reprezintă căt miliardele pe care le-a vânturat nutzi,spaima constituți,sau împrumuturile kior0ului de zeci de mld chipurile,pentru pensii și salarii?

unde-s autostrăzile,unde e agricultura ,unde e turismul,unde e economia,dacă ai împrumutat 22 de mld de euro în trei ani?

da voi aveți o placă zgâriată,doar atât…dar e pe sfârșite,lichele ordinare și spurcate,care nu aveți nimic în comun cu România…

nik 20-02-2012 - 07:54

ce a facut ponta in usa clar de tot a numarat cate etaje au blocurile pe la ei in rest nu putea mai mult ca nu al duce capul.pe cand se intoarece poate iau scos biroul in strada .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult