Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce fotografii are Băsescu pe biroul din sediul de campanie

Ce fotografii are Băsescu pe biroul din sediul de campanie

scris de A.H.
7 afisari

Traian Băsescu le-a prezentat jurnaliştilor, miercuri, sediul său de campanie, precizând că este mic şi că nu este „nimic secret” în el.

Ce fotografii are Băsescu pe biroul din sediul de campanie

Preşedintele suspendat i-a asigurat pe musafiri că stă bine cu tonusul pentru că îi este imposibil să creadă că nişte oameni „necinstiţi” vor putea să-şi acopere „necinstea” sub votul românilor. „Tonusul e bun. Dacă vreţi să fiu sincer, mi-e imposibil să cred că nişte oameni necinstiţi vor reuşi să-şi acopere necinstea sub votul românilor. Asta voi spune toată campania”, a afirmat Băsescu.
Preşedintele suspendat are un birou în care are fotografii cu familia, dar şi din campaniile precedente. În sediu, mai este un spaţiu de lucru al consilierilor, o sală unde se fac monitorizările media şi încă un spaţiu unde stă restul echipei de campanie.
La sediul de campanie al lui Traian Băsescu se află şi cele două fiice ale sale – europarlamentarul Elena Băsescu şi fiica cea mare, Ioana. Miercuri, au venit să se întâlnească cu Traian Băsescu şi preşedintele PDL, Vasile Blaga, precum şi europarlamentarul Traian Ungureanu.

6 comentarii

BULA 12-07-2012 - 07:50

A vandut flota cinstit. Si-a tras niste case cinstit. A indatorat cinstit Romania la FMI, a inchis spitale, a taiat din salarii dupa ce inainte zisese ca le dubleaza. Ar da cinstit si Rosia Montana si Cupru Min. Si va face tot in mod cinstit o mare magarie cu sistemul de sanatate. Tot in mod cinstit voia sa imparta tara, sa dea o parte la unguri. Omul asta a fost cinstit de cand a semnat primul angajament fata de Secu. Si s-a inconjurat numai de oameni cinstiti: Videanu, Udrea, Berceanu, Ungureanu, Roberta, Blaga, Blejnar, … .

ein deutscher 12-07-2012 - 14:21

Subscriu. Pana la ultima virgula.

mary 12-07-2012 - 13:43

Mi-e si scirba sa mai vorbesc de el si de fetele lui imbuibate cu de toate.Noi stringeam cureaua si ei ce faceau?Stringeau cit mai multi bani pentru zile negre.De abia astept sa plecati cu totii(atit PDL-istii cit si seful lor).

ciu 12-07-2012 - 14:18

Vorbesti de Voicu?

Trifan Alexandru 12-07-2012 - 14:45

V-AM VOTAT DE 4 ORI pina acum,,,,,,,,VA ADUCETI AMINTE DE,,,,,,,

„A R D E I U L D E T E L E O R M A N ,,,?

AS DORI O V O R B A cu Dv-stra ,EU V-AM AVERTIZAT CA V-OM
AJUNGE CU TARA AICI,,,,,,DAR NU V-AM „PRINS” NICIODATA DIN
CAUZA ,,,,,TREPADUSILOR DIN JUR””’,,,,,,POATE ACUM SE POATE ,
CA ,,,,,”ARDEIUL” ARE SI O VORBA A LUI CARE ZICE,,,,,,,

:TELEORMANUL ARE-O ” SCULA ”
CE-I PE POST DE ,,,,,,RETEVEI,
NOI LA MINTILE ,,,,,,,FUDULE,
LE ,,,,,,BAGAM IN ,,,,,CUR,,,,,ARDEI !

SA VAD DACA VOTEZ A ,,,,5-a ,,,,,OARA ,,,,,,,

GIGI 13-07-2012 - 12:00

Ma intreb din ce bani isi plateste, sau cine ii plateste lui basescu, sediul de campanie si pe toti cei care „lucreaza” pt. el, pt. ca nu poate fi vorba de partid, pt. ca PDL are alt sediu…De unde are atatea „resurse” pt. a-si pazi capul si pt. a -si apara libertatea? La puscarie cu acest netrebnic, impreuna cu toata camarila care se zvarcoleste pe ultima suta de metri!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult