Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce i-a spus Băsescu ministrului Daniel Constantin?

Ce i-a spus Băsescu ministrului Daniel Constantin?

scris de A.B.
4 afisari

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, a dezvăluit ce i-a spus preşedintele Traian Băsescu la învestirea în funcţie: „Ai grijă ce mişti! Te urmăresc în permanenţă. 

constantin

foto: vestic.ro

„Ai grijă ce mişti! Te urmăresc în permanenţă!”, mi-a spus domnul Băsescu (cuvintele cred ca se pot distinge la o vizualizare atenta a transmisiei video de la acel eveniment)”, a scris ministrul Agriculturii pe blogul său. El susţine că Băsescu i-a transmis acest mesaj în seara depunerii jurământului în calitate de ministru. Totodată, Constantin scrie că a este urmărit în permanenţă de jurnalişti de la cotidianul Evenimentul Zilei. „La Evenimentul Zilei sunt şi profesionişti. E drept, poate nu în jurnalism, dar sunt acolo oameni care muncesc pe brânci, de dimineaţa până seara, supraveghează reşedinţe private zile întregi, se caţăra pe garduri şi, atunci cand realitatea nu-i ajută, îşi exploatează sălbatic imaginaţia pentru a găsi şi alimenta subiectele pe care au ordin să le creeze. Şi vorbesc din proprie experienţă.

După ce am preluat funcţia de ministru al agriculturii am beneficiat de servicii gratuite de monitorizare asigurate de Evenimentul zilei. În primul rând, casa îmi este permanent vegheată – este un sentiment nepreţuit de siguranţă!”. Mai mult, Daniel Constantin crede că în spatele acestei monitorizări s-ar afla însuşi preşedintele Traian Băsescu: „Totodată, nu vreau să cred că atacurile din Evz sunt consecinţa directă a unui mesaj transmis de preşedintele Băsescu în seara depunerii jurământului în calitatea de ministru. La asta să se fi referit atunci domnul preşedinte?! Cu asta se ocupă preşedintele-jucător, domnul austeritate, domnul spaima crizei, domnul „sfarmă salarii”?! Nu se poate! Păi când mai modernizează statul dacă îşi iroseşte resursele şi talentul pentru a-l monitoriza pe Constantin?! Treaba domniei sale este să vegheze Constituţia, nu să vegheze la florărie!”.

2 comentarii

lica 28-05-2012 - 12:33

Securistul numarul 1 a tarii nu doarme cu ochii deschisi sau inchisi. Serviciile il slugaresc cu devotament deoarece in plina criza , cand la toti bugetarii s-au taiat salariile cu 25% la ei sau operat mariri cu 25 % . Ii sunt datori.

Liana 29-05-2012 - 11:26

SI A MISCAT?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult