Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce-i doreşte Blaga USL-ului

Ce-i doreşte Blaga USL-ului

scris de A.H.
2 afisari

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri seară, într-o emisiune la Realitatea TV, că nu susţine o alianţă sau o fuziune cu PNL în vederea unui candidat comun la alegerile prezidenţiale şi că PDL va avea propriul candidat.

PDL are şapte absenţi la şedinţa de plen a Parlamentului „Nu. Eu cred că până la urmă clarificări politice din acest punct de vedere vor avea loc, dar deocamdată toate partidele au nevoie de clarificări interne. Şi sunt în această etapă toate partidele. Nu doresc spargerea USL, să rămână aşa. Împreună au reuşit să transforme nemulţumirile poporului român în voturi, împreună să plătească. Nu fac parte dintre cei care cred că mâine dimineaţă se va sparge USL şi va fi extraordinar de bine şi că PDL-ul va câştiga puncte stând cu burta la soare. Va trebui în fiecare zi să arătăm derapajele de la tot ceea ce înseamnă democraţie ale acestui Guvern. În acest moment, după câte ştiu, PNL-ul are un candidat la Preşedinţie. Va avea şi PDL-ul”, a declarat Vasile Blaga.
El a răspuns astfel întrebat dacă ar susţine o fuziune sau o alianţă cu PNL în vedere unui candidat comun la alegerile prezidenţiale, dar şi a adoptării, în acelaşi timp, a unui model precum cel german cu forţe de stânga şi de dreapta clar delimitate pe eşichierul politic. Totodată, preşedintele PDL a opinat, întrebat cum apreciază relaţia PSD cu PNL, că „declaraţiile toate sunt frumoase” dar el se uită la măsurile pe care le-a luat premierul.

„De la Interne a luat prefecţii şi serviciul de informaţii, în rest le-a lăsat problemele. De la Transporturi a zis: e în regulă tu (PNL -n.r.) rămâi cu calea ferată şi cu găurile şi cu Tarom-ul, că oricum produce pierderi, iar autostrăzile la noi ( la PSD -n.r.) şi putem lua ministerele bucăţică cu bucăţică. Domnul Ponta cred că le plăteşte de fapt o poliţă liberalilor pentru că nu au fost de acord cu intrarea la guvernare a UDMR„, a declarat Blaga.

El a adăugat că este totuşi de acord cu faptul că premierul „ţine aproape bugetul”. „Orice premier care nu are lângă el bugetul trebuie să se roage, până la urmă, de partenerul de coaliţie pentru a-şi gestiona resursele, ca să zic aşa”, a declarat preşedintele PDL.

1 comentariu

urbos 17-01-2013 - 17:09

Te-a intrebat cineva ceva ma porcule?
Toate starpiturile basisto-securiste se tot dau pe langa PNL. Hai sictir javrelor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult