Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cea mai mare umilinţă din viaţa lui Traian Băsescu

Cea mai mare umilinţă din viaţa lui Traian Băsescu

scris de R. C.P.
4 afisari

Preşedintele Traian Băsescu afirmă că în clipa în care i se va încheia mandatul va ieşi din viaţa politică şi spune că funcţia de şef de stat a reprezentat cea mai mare umilinţă a vieţii sale.

proteste_piata_universitatii

Proteste în Piaţa Universităţii

‘În prima zi în care am plecat de la Cotroceni, plec din viaţa politică, mi-a ajuns. A fost, cel puţin în ultimii ani, din 2007 încoace, a fost cea mai umilitoare perioadă din viaţa mea, jignit de dimineaţa până seara de tot soiul de oameni, pe televiziuni, prin adunări publice. Funcţia de preşedinte a reprezentat pentru mine cea mai mare umilinţă a vieţii mele.

Am fost un om demn care nu a fost jignit. Am fost bun meseriaş, un om care şi-a făcut meseria cu plăcere şi cu demnitate, iar ce s-a întâmplat din 2007 încoace, jignirile de dimineaţă până seara nu au făcut decât să mă umilească. Am compensat totul cu ceea ce se numeşte misiunea funcţiei.

Doamne fereşte, nu misiune divină, spun misiunea funcţiei. Un preşedinte trebuie să înghită, dar trebuie să vă spun că totul are o limită’, a declarat Băsescu, duminică, la Pro TV.  Întrebat dacă s-a gândit vreodată să renunţe la funcţie, Băsescu a precizat că preşedinţii nu pot să abdice.

8 comentarii

digital 11-03-2012 - 13:20

k-k-m-aș în sfecla ta,așa înghite-o până la capăt…umilit,umilit dar îți place.la putere…
despre cei doăjde milioane umiliți,ne spui ceva?sau las-o așa că e bine?!

remi 11-03-2012 - 13:32

Asa de bine se pricepe la minciuni si la intors vorbele,incit mi-e scirba si sa-i dau o replica….De abdicat nu se poate,ca nu e rege,dar reporterul l-a intrebat de renuntat.DE DEMISIA PRESEDINTILOR A AUZIT?I-a spus cineva de presedintele Germanei?Ziaristii(nu toti) sunt prosti,ca nu vor(sau nu le pica fisa!) sa-i dea raspunsuri la timpeniile pe care le debiteaza.Tineti minte ca in 2004 ,in intilnirea finala dintre Basescu si Nastase CTP-UL l-a facut de 3 ori(/1/1) mincinos pe chiorila?Nastase nu i-a zis nici macar o data ca e mincinos lui chiorila.Deci,sunt si ziaristi adevarati,chiar mai adevarati decit politicienii….E si aici un ziarist(pcr) care minte de spurca,si nu am vazut nici un coleg sa-l traga de mineca.

digital 11-03-2012 - 13:51

…pcr-ul,duce greul….tu-ți dai seama ce misiune,nobilă,are pcr-ul,acum?!
ne va da exemplul lui preferat când,el și virginul president era principial și se lepăda de imunitate….cât de jegos poți fi,în propagandă?!
pe acest curnalist trebuie să-l reboteze,TROLAND PĂSESCU!
eu sunt dispus să-ți dau ”mielul” meu,dar fii bun și schimbă-ți numele conform,mentorului tău iubit!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 11-03-2012 - 13:33

Kaptain T. B . a crezut ca poate conduce o T A R A doar cu SEXtanta lu’h cucos ! Nu a mers, a fost in DERIVA COMPLECTA doar in ultimi 7 ANI. si la fel ca si COSTA CORDEALE a esuat la mall cu soldoveanca la poll-position!

Mishou 11-03-2012 - 14:26

De la Cotroceni nu vei pleca, umilitule, cand vei termina mandatul.
Vei fi scos pana la finalul mandatului !
Umilintele si judecata vor veni dupa. Pe merit.
O sa constati pe propria-ti piele cine a fost …cel umilit cu adevarat.
Vor urma apoi toate slugile netrebnice pe care le-ai folosit pentru paranoia ta, le-ai umilit de asemni, dar asta-i soarta slugilor si a prostituatelor, ca si a prezervativului dupa folosinta …il arunci, nu-l refolosesti sau promovezi !

प्रिंस Parpanghel Carpathians 11-03-2012 - 16:07

1- Dosarul de informator la cap .SECU – din perioada de studentie si pina la episodul Anvers .2.Dosarul atribuirii de energie ieftina la ALRO. 3.Dosarul atribuiri casei de pe Mihaileanu . Estimarile gresite privind evolutia economiei pe timp de criza. Alegerile fraudate in 2009, rolul lui Baconski (VOT la 3 secunde la Paris) ,Masurile anticonstitutionale privind reducerea de salarii si pensii. Nepotismul dus la cote remarcate si dezavuate in lumea civilizata…..urmeaza

Adina 12-03-2012 - 08:35

Totdeauna am stiut ca asta este instabil psihic si afectiv. Un tacanit frustrat care se camufleaza sub dezinvoltura si spontaneitate. Un melanj de nebunie si inteligenta. E bun de tepar in afaceri veroase dar ca politician democrat este un dezastru !

un roman verde 12-03-2012 - 09:01

Trazni-te-ar sa te trazneasca de tupeist ordinar! Cine-i umilitul, bre? Ala de infunda miliarde de euro in buzunarele fara sfarsit ale regilor asfaltului? Ala de o pune pe matracuca aia analfabeta de fi-sa sa ne reprezinte in Parlamentul European? Ala care-n ianuarie spune una si-n martie alta? Vai, Traienica tata, ce umilit esti! Umilit, umilit, da’ cu conturile pline, nu? Si tu, si nevasta, si progeniturile si cu alaiul de slugi din cosurile alea de gunoi numite guvern si parlament, nu? Nu ti-ar mai muri multi inainte, tradator de tara ce esti!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult