Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce mai vrea Băsescu de la Crin şi Ponta

Ce mai vrea Băsescu de la Crin şi Ponta

scris de A.H.
6 afisari

Preşedintele suspendat Traian Băsescu le-a cerut, marţi, lui Crin Antonescu şi Victor Ponta să îşi asume responsabilitatea „pentru răul făcut României”, spunând că aceştia ar trebui să îşi asume decredibilizarea şi izolarea ţării, precum şi deprecierea masivă a monedei naţionale.

Traian Băsescu a spus că USL şi preşedintele interimar au intrat „într-o fundătură în care a intrat şi România„.

Din păcate, de când deţin conducerea statului au reuşit să aducă România la un nivel de credibilitate inacceptabil de scăzut. Le-a mairămas o singură armă, utilizată de dimineaţa şi până seara: minciuna şi naţionalismul. Este cel mai mare păcat pe care îl fac împotriva intereselor românilor. Minciuna a fost o armă cu care au ajuns să deţină puterea, i-au păcălit pe români că au soluţii, că ştiu ce au de făcut, că ei au respectat legea. În ultimele zece zile au reuşit să devina puterea care a făcut cele mai nepermise încălcări constituţionale„, a declarat preşedintele suspendat într-o conferinţă de presă susţinută la sediul său de campanie.

24 comentarii

ghimpe 17-07-2012 - 19:11

MAINE in PARLAMENT au ocazia sa recunoasca celalat REFERENDUM privind reducerea numarului de parlamentari la 300! Numai dupa aceea venim la VOT. Pana atunci STAM ACASA!
NU SUNTEM PROSTII HOTILOR DIN PARLAMENT!

CORNELIU 17-07-2012 - 23:05

Stimaţi concetăţeni,

nu vă cunosc opţiunile care sunt poate pro-Băsescu, poate anti-Băsescu sau
poate sunteţi total indiferenţi cu privire la evoluţia vieţii politice din România.
Fără să idealizez actuala putere din România, în speţă USL-ul, pot însă constata următoarea similitudine aproape perfectă între Băsescu şi diavolul, care este adversarul lui Dumnezeu. În toată Biblia ca şi în toată istoria acestei lumi, diavolul are mereu aceeaşi preocupare obsedantă: de a nu-şi recunoaşte vina pentru răul făcut, de a-L acuza pe Dumnezeu pentru tot răul din lumea aceasta sau pe omul creat de Dumnezeu dar pe care, de fapt, tot el l-a sedus şi l-a împins spre păcat. Observ că sta face şi preşedintele nostru suspendat: n-are frică de Dumnezeu, n-are ruşine de oameni. Mântuitorul spune: „Este cu neputinţă să nu vină prilejuri de păcătuire, dar vai de acela prin care vine prilejul de păcătuire!” Se mai pune întrebarea de ce l-ar susţine Uniunea Europeană pe un astfel de om? După părerea mea UE nu-l susţine neapărat pe Băsescu ca şi cum ar fi un conducător genial, ci din pricina spiritului de care se lasă condus: un spirit al răului şi al dispreţului pentru propriul său popor.

ValVerde 17-07-2012 - 23:27

Stimate Corneliu,

1. Pe ce te bazezi cind faci afirmatia asta:
„diavolul are mereu aceeaşi preocupare obsedantă: de a nu-şi recunoaşte vina pentru răul făcut, de a-L acuza pe Dumnezeu pentru tot răul din lumea aceasta”

2. Chiar daca gasesti vreun verset, in cartile tale sfinte, care sa sugereze ceea ce spui, nu crezi ca esti partinic?
Adica nu crezi ca iti formazi o parere ascultind numai o latura a argumentului?
Nu crezi ca e mai just sa asculti si versiunea diavolului si apoi sa tragi concluzii?

3. Deci tu crezi ca Uniunea Europeana a actionat cum a actionat nu din adeziune la principiile democratiei, ci pentru ca se lasa condusa de un spirit al raului, si din dispret pentru propriul popor.
Pariez ca daca il imbratisau dragastos pe Ponta, era pentru ca actionau dintr-un spirit al binelui si din mare respect pentru propriul sau popor 🙂

urbos 17-07-2012 - 23:49

Tampito, cum adica e partinic? Crezi ca toata lumea e cretina ca tine si pune concluzia inaintea demonstratiei?
Omu a vazut ceva si a tras concluzia ca Bashina e Satana. E foarte buine, lepadatura securista, mincinos, hot, sarlatan si criminal se vrea satrap. Astea se potrivesccu descrierile Diavolului din orice religii.

Totusi nu confunda dobitoaco, UE cu madam Merkel. Apoi UE a fost dezinformata in modul cel mai ordinar, ceea ce nu inseamna ca poate nu i-o fi placut, pentru ca e simplu sa ai un vierme ca Basescu intr-o tara membra, tara care sa se comporte astfel doar ca o sluga, care sa dea contracte pe nimic firmelor straine, care sa se imprumute pe veci la banci straine, tara care sa nu cheltuiasca nimic din fondurile europene etc.

ValVerde 18-07-2012 - 15:24

Da mai corcodel, cind citesti Biblia e numai o parte a argumentului.
Inainte de a-l acuza pe diavol ca nu-si recunoaste vina, nu crezi ca e just sa-i ascultam punctul de vedere?

Ce stii tu ce i-a facut d-zeu diavolului de e asta asa de inrait.???

Chestie de principiu, inainte de a te pozitiona de o parte sau de alta, e bine sa cunosti ambele pozitii. 🙂

Tu mai urbos, ai o singura directie, o singura viteza. A spune despre tine ca esti unilateral ar insemna sa denigrez linia dreapta.
Esti doar un neuron bolnav cu scursori abjecte Hihi !!

urbos 18-07-2012 - 16:15

De unde stii dobitoaco ce-a mai citit omu? A zis el ca a citit doar biblia? Hahahaha! Tampita dreacu.

Si-apoi, tampito, vrei sa asculti punctul de vedere al Diavolului? Hahahaha! Fa tampito, Diavolul e asa pentru ca asa e el DEFINIT. Adicatelea ala care da in cap si fura, de exemplu, se NUMESTE TALHAR. Asta e DEFINITIA Talharului. Asa si cu Diavolul si la fel si cu Dumnezeu etc. Cat poti fi de proasta, hahahaha!

ValVerde 18-07-2012 - 16:27

Imi pierd timpul cu idiotii….

Biblia il defineste pe Diavol asa cum zici tu.
Dar Biblia e cuvintul Domnului.

Deci Domnul, care nu e parte neutra in ecuatie, are privilegiul de a-si caracteriza dusmanii. Lipsa de credibilitate.

E ca si cind te-as crede pe tine daca spui ca Ponta nu a plagiat.

urbos 18-07-2012 - 16:34

Hahahahahahaha!

urbos 18-07-2012 - 16:34

Putee pamantu sub tine de prostieeee, hahahaha!

Europeanuul 18-07-2012 - 00:51

ValVerde, A nu se confunda EPP (European People’s Party) cu Uniunea Europeana. Am auzit ca EPP organizase un Congres sau asa ceva, la toamna, in Romania 😉

ValVerde 18-07-2012 - 15:33

Europene, din nou sintem paraleli.
Eu nu contest suspendarea si nu contest referendumul.

Eu contestam golanismul politic al ordonantelor de urgenta si ignorarea CCR de catre noii veniti.

Europa i-a tras o pereche de palme lui Ponta, si asta plin de cucuie, nu a avut incotro si a acceptat oficial (prin goarna Crin) toate conditiile impuse de Europa.

Eu nu mai am nici o problema.
Poporul roman ramine sa se pronunte.

urbos 18-07-2012 - 16:04

Scarnavie, CCR e o mizerie care nu are legatura cu democratia, functioneaza ilegal, unul dintre judecatori fiind acolo impotriva legii, CCR NU se mai pronunta daca o lege e Constitutionala sau nu, ci INVENTEAZA articole de Constitutie sau se exprima si pe ce NU este prevazut in Constitutie.
Asa ca hai sictir scarnavie. Auzi la scarnavie, vine un dictator, face legi pentru el, inventeaza Curti care sa decida ORICE la ordin, si cica lera trebuie data jos prin respectarea institutiilor aservite dictatorului. Du-te ma la balamuc, proasta garii.

ValVerde 18-07-2012 - 16:10

Asa mai panselutza, democratia e buna doar daca iti serveste tie interesele…

Daca CCR functioneaza ilegal (pe ce te bazezi?), lupta impotriva ilegalitatii de care vorbesti.
Nu adapta Constitutia dupa bunul tau plac.

Na!… ca mereu uit ca vorbesc cu un muc uscat: IDIOTULE !!!

urbos 18-07-2012 - 16:31

Ba schizofrenico, e buna democratia cand e sef Ceausescu sau Basescu dupa creierii tai putrezi.
Nu ti-am zis imbecilo ca un judecator e acolo ilegal, votul din Parlament fiind NERESPECTAT? A iesit la vot cineva care nu era om de-al lui Basescu si PDL-istii nu au recunoscut votul si au refacut votarea, blocand pana si accesul la urne, pana a iesit cine au vrut ei. Nu-ti ajunge cretino? Du-te ma la spanzuratoare, proasta dreacu.

urbos 18-07-2012 - 16:33

Tu nici sa citesti nu stii schizofrenico.
Ce s-o mai fi chinuit scarba aia de ma-ta cu asa oroare in casa. Dar a meritat-o lepra.

Europeanuul 18-07-2012 - 00:59

Iti mai postez odata lincul.. o simpla evidenta.
http://www.eldr.eu/en/news/eldr-president-decries-hypocrisy-europes-right

Daca ai putin timp poti viziona si speachul lui Graham Watson min 6:30-9 http://www.eldr.eu/en/videos/speech-eldr-leader-sir-graham-watson

Paul din Ohio 17-07-2012 - 23:49

Asta cred si eu, domnule CORNELIU. Mai mult decat atat, acest „suspendat” este un tradator al poporului roman. Inca din perioada mineriadelor el a fost un „lucrator activ” impreuna cu dusmanii democratiei. Apoi, in guvernul CDR el a sabotat din nou democratia, lucrand cu securitatea KGBista impotriva partidelori democratice contribuind astfel din plin la readucerea colegului lui intru KGB, Iliescu, la conducerea Romaniei. Dupa ce Iliescu i-a transmis „stafeta” securist-KGBista, acest tradator KGBist, Ba’secu i-a reactivat pe vechii KGBisti sub pretextul „rapirii” jurnalistilor in Irak, rapire pusa la cale de securitate. La fel ca si Ceausescu, acest tradator a latrat la Rusia pentru a induce in eroare partea cea mai naiva a electoratului romanesc.
P.S. Sigur ca cei platiti de secu-KGB la ambasadele, consulatele sau alte institutii „romanesti” din strainatate va vor condamna si va vor cere sa produceti dovezi despre fapte care sunt EVIDENTE pentru marea majoritate a romanilor.

un crestin 18-07-2012 - 15:58

Domnule Cortneliu,

in Biblie scrie ca diavolul este tatal minciunii si al mincinosilor. La aceasta ora Ponta si Antonescu sunt doi mincinosi cu licenta.

Nu este frumos sa luati Biblia si dati cu ea in mod partizan in capul unuia sau altuia.
Oricum, nu sunteti calauzit de Duhul in afirmatiile dvs.

ValVerde 18-07-2012 - 16:12

Au inceput crestinii sa-si dea cu Biblia peste ochi.

Folositi si voi ca toata lumea: injuratura, pumnul si scuipatul….sau…nu va lasa Biblia????

Ciu Huhu 18-07-2012 - 20:59

Tu esti porcul securist Calugarul reintors pe forum si Internet cu nulte diferite nickuri, nume, pentru a ajuta pe dictatorul Basescu, huuuuoooo!!!

Ciu Huhu 18-07-2012 - 21:08

CORNELIU e 100% CALUGARUL, slugoiul mizerabil al mizerabilului, scirbos dictator Basescu!

Ciu Huhu 18-07-2012 - 21:29

E UN LUCRU BINE STIUT, Calugarul securist basist-pedelist are mai multe nickuri, nume pe Net: Camelia, Corneliu…,
A reaparut idiotul CALUGARUL in al 12 lea ceas sa-si salveze stapinul dictator Basescu!!!!!!!!!!!!

mircea 18-07-2012 - 08:02

si acestea sa fie redactate de marii ganditori cu capu ca minte nu au acesti sunt:CTP,Tontuilici, Presu, Liicheanu,Scristoiu,PORAcarnat, MARIAM si mrele scolit VANGHELIE in ciordeala,ai ca vin vremuri grele cum puteti sa-l lasati singur paNASTASE

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult