Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce mai zice Ponta şi Antonescu despre UDMR

Ce mai zice Ponta şi Antonescu despre UDMR

scris de A.H.
6 afisari

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat luni seara că avea cunoştinţă de discuţiile cu UDMR, punctând că nu există posibilitatea să se desprindă ceva din USL.

Ce spun Ponta şi Antonescu despre viitorul guvern (foto Agerpres)

‘Este important de ştiut că premierul nu a inventat aseară domne ce ar fi să încep eu să abordez problema cu UDMR-ul aşa. Este un lucru care era convenit şi de care aveam ştiinţă. Nu din teama că este insuficientă majoritatea noastră sau că Băsescu ar face o altă majoritate, nu are cum să o facă‘, a afirmat Antonescu, la Antena 3.

El a subliniat că USL nu încearcă să forţeze o majoritate. ‘Nu există nicio şansă şi în legătură cu acest episod, de fapt cu declaraţia sau cu cuvintele pe care premierul le-a spus aseară în prima sa declaraţie vreau să fac nişte precizări pentru că am văzut în chip firesc că numeroşi analişti, jurnalişti au dezvoltat tot felul de ipoteze şi vreau să-i scot din nelămurire dacă pot să o fac. Această declaraţie pe care premierul a făcut-o, spiritul ei, ideea ei este un lucru de care eu şi nu numai eu aveam cunoştinţă, lucru pe care îl asumăm în comun‘, a precizat liderul PNL.

Despre criticile aduse de unii liberali privind o asociere cu UDMR, Antonescu a arătat că ‘în PNL există o lungă tradiţie atunci când cineva doreşte să spună ceva să dea fuga la televizor şi să spună‘. ‘Nu o spun cu niciun fel de ironie, asta este o tradiţie a noastră, care s-a verificat cu acest prilej. Este o idee foarte bună, o păzesc ca pe ochii din cap. Este comic că în acelaşi timp sunt calificat drept dictator, dar astea sunt alte comedii’, a completat el.

Preşedintele PNL a afirmat că nu există posibilitatea ca din USL să se desprindă ceva. ‘Băsescu a dat de cineva, de noi aceşti câţiva oameni care avem două trăsături: nu ne-a putut şantaja şi speria pe niciunul dintre noi, nu ne-a putut păcăli, nu ne-a putut dezbina pentru că suntem oameni care am avut încredere unii în alţi. Speranţa că cineva din USL, că o parte dintr-un partid, că un partid s-ar putea duce pe alte construcţii ale lui Traian Băsescu cu nu ştiu cine este absolut iluzorie. Nu există nicio posibilitate, sub nicio formă, ca din USL să se desprindă ceva, un număr de oameni, cât de cât semnificativ, nu ştiu zece oameni, nu există această posibilitate şi nu există posibilitatea ca cineva în interiorul USL să fie convins că altcineva trebuie să fie prim-ministru. Asta este exclus. Şi dl Băsescu şi consilierii săi în loc să aprecieze în loc cât de alb sau negru pot să fiu eu la faţă într-o seară ar face bine să le intre în căpuşor acest lucru că nimeni nu-şi permite să-şi bată joc de opţiunea a milioane de români ca să intre în vreo intrigă a lui Traian Băsescu, dacă nu am intrat în 2009, în 2010, în 2011 când a fost cumplit de greu să-i ţinem pe oamenii noştri strânşi împreună, să armonizăm această construcţie, să depunem nişte candidaturi, să împăcăm nişte orgolii, cum ar putea Traian Băsescu să ne dezbine? Este exclus’, a subliniat el.

Antonescu a mai explicat că UDMR este recunoscută ca reprezentând comunitatea maghiară din România, motiv pentru care este important să se poate discuţii cu această formaţiune. ‘UDMR a dovedit încă o dată, ne place, nu ne place, că este recunoscută ca reprezentanta comunităţii maghiare din România. (…) Preocuparea noastră de a nu ne dezamăgi şi nemulţumi alegătorii este prima noastră preocupare. Nu ştim ce se va întâmpla, premierul nu a spus ieri decât că avem a sta de vorbă cu UDMR. (…) Oare dacă USL avea 50,6% nu am fi fost interesaţi, acum în 2012, de o discuţie cu UDMR? Despre modificarea Constituţiei, despre un Guvern al USL, la nevoie de o suspendare a lui Traian Băsescu şi nu ar fi trebuit să discutăm cum s-a întâmplat la suspendarea din vară, tot cu acest UDMR?’, a spus Antonescu.

La rândul său, premierul Victor Ponta, copreşedinte al USL, a spus că Uniunea nu are nevoie de UDMR pentru a avea majoritate constituţională.

Eu am înţeles o mare parte din votul dat ieri şi ca un vot dat pentru o altfel de Românie. Dacă rămânem doar ca să ne răzbunăm şi dacă folosim cei 67% să ne răzbunăm vor urma alte răzbunări împotriva noastră, iar eu consider că atunci când câştigi o victorie de acest fel trebuie să nu repeţi greşelile celor dinaintea ta. Mi-e foarte clar că USL nu are nevoie de UDMR ca să aibă nici măcar majoritate constiuţională. O să fac tot ce ţine de mine şi o să-mi asum orice risc şi orice responsabilitate pentru ca în România să fie mai puţin război între USL şi PDL, USL şi UDMR, Ardeal şi Bucureşti, Oltenia şi Moldova‘, a spus Ponta.

46 comentarii

andrei 11-12-2012 - 11:28

imi parerau ca am iesit la vot daca va aliati cu unguri.

salut 11-12-2012 - 19:18

Ti-am recitit postarile mai limbrice. Esti PDL-ist pana peste varful nasului, asa ca nu ai ce discuta la subiectul USL-UDMR. In afara faptului ca nu zici nimic, ca deobicei, iti place si sa-ti mananci rahatul…probabil, tot ca deobicei.

BULA 11-12-2012 - 11:54

Ce cer ungurii, e inacceptabil pentru romani. Asta sa bage la cap tov Ponta. Cu ungurii nu se negociaza, ca ei nu stiu decat de autonomie si eventual de dominatia asupra Ardealului. Suntem in situatia de a-si bate ungurii joc de noi, pentru ca romanii din Ardeal sunt fricosi si supusi, parca ar fi castrati. De asta au stat sub stapanirea maghiarilor timp de sute de ani, desi sunt mai numerosi decat maghiarii. N-au presiune in instalatie.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-12-2012 - 12:57

La psihiatru:
– Felicitari domnule Bula, faceti progrese, tratamentul da rezultate!
– Astea numiti dumneavoastra progrese? Cu sase luni in urma eram Napoleon, iar acum – un nimeni…

Cercul 11-12-2012 - 13:45

Daca va fi autonomie a Ardealului sau doar a Har-Cov, va fi doar conseciinta votului oltenesc-rusesc. Vezi ca N. Paun l-a asigurat pe Ponta de voturile oltenilor.
Si primul jurist al tarii le-a multumit dupa alegeri RUsiolorilor de Vede.

tomi 11-12-2012 - 17:15

Din pacate din urita noastra experienta cu arabii si cu autonomia lor sa nu visezi cumva ca si ungurii se vor multumi doar cu autonomie.Hai sa fim seriosi, dupa ce vor primi autonomie vor cere iesire libera la granita cu Ungaria, apoi vor arbora un fel de steag unguresc, vor alege un guvern provizoriu al lor,apoi vor cere moneda aparte si nu leul vor prefera forintul, vor incepe sa convinga romanii din zona lor de autonomie ca este muuult mai bine spre a nu avea mici neplaceri sa emigreze frumos in zona romanilor, vor merge apoi la ONU si la fel ca si palestinienii se vor declara stat independent, au doar scoala fratilor din Croatia,Bosnia,Kosovo. Si daca credeti ca asta le va ajunge iar va inselati vor gasi niste harti care vor arata ca Atila a facut baie in Marea Neagra si vor cere noi teritorii care s-ar parea ca le-au apartinut.Daca nu veti fi cuminti vor incepe sa va trimita acele rachete care le primim si noi…
FRATILOR, VA SPUN ACUM DIN TOATA INIMA NU DATI UNGURILOR NICI MACAR UN FIR DE NISIP ROMANESC SI NU LE ACORDATI PRIVILEGII NATIONALISTE CA V-ATI TERMINAT.
Iata cite drepturi au la noi arabii si ei urla ca sint asupriti, ==strazile sint afisate in limba ivrit araba si engleza, Bancnotele si monedele israeliene sint tiparite in ivrit si araba,filmele de la televiziune sint subtitrate in ivrit si araba,sint scoli arabe si unversitati arabe finantate de statul evreu,retzetele de medicamente sint tiparite in ivrit araba si engleza, sint sute de posturi locale de radio in araba, televiziunea are zilnic citeva ore de program in araba.
Dati si voi ungurilor cel putin facilitatile si drepturile ce le dam noi arabilor si dupa aceea vorbim cine pe cine asupreste si unde este democratia mai mare.Cite din favorurile ce vi le-am insirat mai sus au primit ungurii din Romania? Ca urbos digital si ereticul urla cu spumele turbarii la gura este clar, este datoria lor de fascisti sa improaste cu minciunile si balivernele lor, ca lafel nu primesc stipendia lunara, dar realitatea este ca nici intr-un stat arab, arabii n-o duc asa de bine ca in Israel,si aici tipa ei mai tare. Ca in Siria au murit pina acum in cele 20 de luni de razboi civil peste 42.000 de oameni asta nu deranjeaza pe nimeni,ca ce se intimpla in acel Egipt nou si democratic care vrea sa anuleze constitutia tarii si s-o schimbe cu coranul, vad ca nu deranjeaza pe nimeni. Voi romanii ar trebuii cu toate fortele sa sprijiniti Israelul pina nu veti minca ciorba ungureasca, care este aceeasi cu cea arabeasca.

digital 11-12-2012 - 17:25

băi,boule,câștigul imens precum și motivul principal,pentru care nu se va întâmpla niciodată ceea ce vomiți tu,măi ..llă,este că ai plecat dreq din țara asta,ai înțeles mă ierbivorule?!
sugy,lla cu palestinienii și bozgorii tăi,retardatule!

tomi 11-12-2012 - 14:08

BULA ZICE: ” „Ce cer ungurii, e inacceptabil pentru romani. Asta sa bage la cap tov Ponta. Cu ungurii nu se negociaza, ca ei nu stiu decat de autonomie si eventual de dominatia asupra Ardealului” ”
BULA ASTUPA-TI GURA CU DOUA MIINI SI TREI PICIOARE.UNGURII TAI VOR FIX ACELASI LUCRU CE VOR PALESTINIENII NOSTRI,SI VETI MINCA IN CURIND ACEEASI CIORBA CE-O MINCAM SI NOI. in urma cu citeva zile iti pomeneam ca nu trec doi ani pina Bucurestiul va incasa rachete FAGR-5 din Sibiu, Covasna,Harghita,Brasov,Cluj, sa va vad barbatilor atunci cit veti fi de viteji si cum ne-ati condamnat pe noi ca ne aparam de atacurile demente ale hamasului, si sa nu uitati prezicerile mele…..

BULA 11-12-2012 - 14:26

E mare diferenta intre noi si voi. Ungurii au venit in Transilvania din Mongolia, ca popor migrator, iar romanii sunt aici de mii de ani.
Pe cand evreii si-au facut tara pe teritoriul palestinienilor. Era normal ca palestinienii sa se apere de invazia evreiasca.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-12-2012 - 14:36

…Plecau si astia mai departe in …CAMPIA PANONICA , MAKARR, DACA alde ca tine nu le furau CAIII! Si ar mai fii ceva , dolby:Conform cercetarilor genetice si metodei de deductii prin asemanari morfologice actalii maghiari sant un amalgam constituit dintr-un trib turcesc, slavii , urmasii ai daco-getilor si chiar evrei ! Aia cu mongolii este depasita ca tine par example !

geek-a-contra 11-12-2012 - 14:48

„Plecau si astia mai departe in …CAMPIA PANONICA , MAKARR, DACA alde ca tine nu le furau CAIII!” 🙂 🙂

pe de alta parte… sa sustii ca ungurii sint descendenti de mongoli.. mongoli blonzi cu ochi albastri. sint ei descendenti de miigratori da’ nici chiar asa….

un crestin 11-12-2012 - 15:22

Bula, daca ai scapa de nebunia asta mincinoasa cum ca” evreii si-au facut tara pe teritoriul palestinienilor si ca era normal ca palestinienii sa se apere de invazia evreiasca”

ai fi chiar rezonabil.

Intre palestinieni si unguri – nici o diferenta. Asa se vede de la Cluj.

ps. Din Craiova la Pitesti e usor sa trancanesti.

urbos 11-12-2012 - 18:53

Vierme infect, ji danii au venit ca niste paraziti de pe unde s-au strans, si li s-a facut stat pe teritoriul altora, adica al palestinienilor. Palestinieni omorati, alungati, exterminati si in ziua de azi.
Ce legatura sa aiba schizofrenicule romanii cu ji danii tai imputiti si criminali pe de-o parte, si palestinienii cu ungurii pe de alta parte? Nici una, ma penticostal imputit, sau ce dracu oi fi, de ji danit prapadit.
Palestinienii sint acolo in tara lor, ji danii nu.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-12-2012 - 19:46

…aka-kaTurboase: nu te saturasi de cat kkt. ai ingerat !Semidoctule , ce stii tu inafara doctrinei loaitrei legionare ! Hay mars inapoi la matzul gros , colcaie acolo cu anelidele de kurr!

tomi 11-12-2012 - 16:40

Poola ta groasa ca paiul, BULA, nu cedezi in felul dau debil de a gindi. Ca esti timpit stim cu totii dar cred ca macar atit ai auzit ca noi ca evreii, primul popor al lumii numaram astazi fix 5773 ani de existenta. Cit de BOUUU trebuie sa fi „domnule profesor universitar” cu 7 clase primare neterminate sa poti scuipa asa timpenii care ca si cum noi am ocupat paminturile arabilor. Desigur BOOLA, noi stam aici de 5773 de ani ca arabii venind prin anul 800 era noastra din Asia si extinzindu-se pe tot Orientul Mijlociu, sa devina saracii de ei calcati in picioare de noi .Ba LAE mare prost poti fi si nici de rusine nu te mai da cadru didactic, zi ba cite clase ai terminat si te vom respecta si cu cele 7 clase terminate daca vei fi om demn de cinste si nu un imbecil cum te manifesti pina acum.

Cercul 11-12-2012 - 20:37

@geek-a-contra, ungurii actuali sunt formati din mongoloizii din Asia si finlandezi. De aia au si ochi albastri si par blond. Au furat femei de la finlanlandezi.
Dar la inceput aveau ochii migdalati intocmai ca si tatarii.
Parul negru ca pana corbului(care este foarte rar in europa), era de asemenea o caracteristica a lor.
Imi pare ca pentru acelasi motiv rusii erau inebuniti dupa ochii negri ai femeilor.

@BULA, ai dreptate in ceea ce priveste faptul ca evreii au ajuns in Israel si acolo erau palestinienii. Dar au ajuns si au obtinut pamantul pentru ca li s-a dat.
Daca instanta de judecata, sau Maresalul Prezan, da titlu de proprietate asupra pamantului, tu te duci si il iei. Si cei care erau inainte isi iau talpasita. E vorba de lege, sau mai bine zis vointa celui mai tare(care mereu a facut voia sa lege). In cazul evreilor vointa celui mai tare era vointa lui Dumnezeu.

salut 11-12-2012 - 21:01

Aproape sa ma convingi ca poti fi si un pic rational. Dar ai bagat ultima fraza…si ai festelit-o ca deobicei. Du-te cu Cercul…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-12-2012 - 21:09

@Cercul(2*3,14147*R) Maghiari fac parte din grupa popoarelor fino-ugrice, o parte a continuat migratia pina in actuala Finlanda ,unde s-au stabilit. Iurtele si alte obiceiuri delimiteaza aceasta comuniune precum si grupa sanguina predominanta popoarelor migratoare (B3),o parte s-a stabilit in Campia Panonica, actuala Ungaria Iar despre infintarea STATULUI ISRAEL in anul 1947 pe teritoriile vechiului Canan teritoriu promis si acordat de Sfantul DUMNEZEU ,POPORULUI SAU ALES .A contesta .acestea dovedeste necunoasterea si revolta impotriva DIVINITATI !

urbos 11-12-2012 - 21:21

Vointa carui Dumnezeu ma cretinule? Hahahahaha!
Ji danii isi inventeaza un „dumnezeu” care poate sa le dea orice(reteta pe care ar putea-o aplica oricine), iar matale inghiti. Esti de o prostie comica.

urbos 11-12-2012 - 21:23

Ia uite si boratura tiganeasca, tot despre Satana ji daneasca vorbeste.
Dumnezeul ji danilor e un tap cu coarne si copite, ce sa faca javra asta?
Bagati-va „dumnezeul” vostru in cur si cacati-va!
Hahahaha! Auzi la cretinii astia ce argumente au.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-12-2012 - 21:29

…aka-kaT urboase (sndu dobre Pogoanele Buzau Str Unirii nr. 793) ; viermele de kkt. care evadeaza dintre sfinctere ! Shutzule de gara Ploiesti , de unde sa le stii tu pe astea , phootozi mortzhi metty+

geek-a-contra 11-12-2012 - 21:35

din datele pe care le am rezulta ca ungurii sint cam aproape 33% balto-slavici / aproape 17% germano-italici / cca 15% dinarico-danubieni si restul amestecatura din alte descendente. nici vorba de gene asiato-mongoloide semnificative. in fapt cel mai bine seamana cu vecinii lor din nord, slovacii…..

DXN 11-12-2012 - 22:41

DOUA MANGAFALE DE PE REALITATEA NU POT SA-I TINA PIEPT LU’UDREA PE realitatea!
De ce nu sariti dobre, dragomiree, batcoiuleeee, sugaciuluidobreeeeee?

Cercul 11-12-2012 - 22:52

@urbos, cand spuneam de vointa lui Dumnezeu, ma refeream la Vechiul Testament, un document istoric. Acolo se mentioneaza de aceasta donatie, a Caananului catre evrei. N-am sa ma apuc sa dau citate de acolo.
@geek-a-contra, cat de reale aceste date nu se stie, insa slavii nu sunt europeni, vezi teoria mea ca romii din Romania sunt tot slavi, ambii fiind supusi ai tatarilor. In fapt slavii nu au nici caracteristici europene, daca le studiezi limba, fizionomia, obiceiurile, temperamentul si mitologia.

ValVerde 11-12-2012 - 23:03

@urbos

” Dumnezeul ji danilor e un tap cu coarne si copite, ce sa faca javra asta?”

==

Poti sa dovedesti afirmatia asta sau vorbesti si tui ca prostu’n fara?

===============

” Ji danii isi inventeaza un “dumnezeu” care poate sa le dea orice(reteta pe care ar putea-o aplica oricine), iar matale inghiti. Esti de o prostie comica.”

===

Inlocuiest „ji danii” cu „toti credinciosii” si m-ai copiat pe mine.
Inloc sa taci, cum recomanzi altora, mesteci zoaie stomacale pe aici…mare cretin mai esti !!!

Cercul 11-12-2012 - 23:08

@geek-a-contra: Ungurii au natalitate scazuta de aceea practica furtul de etnii de la alte popoare. Le da nume unguresti, traditii unguresti, apoi aia din generatie in generatie se declara etnici maghiari. Asta ar explica amestecul de care vorbesti. Aceeasi politica s-a practicat si in Rep. Moldova.
Dupa opinia mea, culoare parului, a ochilor nu este determinanta in detectarea originii unei persoane. Singura trasatura care a aparut printr-o adaptare de lunga durata, si nu apare recesiv este densitatea parului. Parul carliontat(cam ca bobinele lui BULA) si nu prea des denota origini africane, altfel doar intr-un climat rece cum era cel european a aparut parul des.

Cercul 11-12-2012 - 23:24

@DXN, or sa vina doi, trei militari de aici(urbos, digital, m.batca) sa faca trenuletul in spatele lui UDREA. Primul vagon n-o sa fie multumit da ultimele da(ca nu-i concureaza nici o muyere).

ValVerde 11-12-2012 - 23:29

” Ungurii au natalitate scazuta….”

===

Pentru ca unguroaicele sint bune rau si rele de musca…
Se uita ungurii ca magaru’…”sa iau din paie…sa iau din fin…?”
pina-si dau drumul in pantaloni.

DXN 11-12-2012 - 23:38

De maine nu va mai fi anUSuL contra naturii!
Vom fi mai tristi ca nu vom mai avea de cine rade!
Dar pe 14.02.2013 vor fi alegeri parlamentare si vom ioncepe a rade din nou!

teo 11-12-2012 - 13:14

LEGILE TARII NU INTERZIC NIMANUI SA FIE IMBECIL -Grigore Moisil

teo 11-12-2012 - 13:17

PROSTUL ARE UN MARE AVANTAJ FATA DE OMUL DESTEPT:ESTE MULTUMIT DE EL INSASI ! – Napoleon Bonaparte

vida clara 11-12-2012 - 15:39

Fiecare se poate cantari. Pe el insusi, teo.
Asa cum pentru fizic, daca stim ce inaltime avem si cati ani putem sa intelegem daca suntem in limitele normalului, si la partea psihica e la fel (doar cantarul e altul).
Adica, sunt niste etaloane (adevaruri universal valabile), analogice testului cooper
in sport si cu diferenta ca in cazul asta testele trebuie sa ti le dai tu, tie insuti.
Ti le-ai luat – nu ti le-ai luat, mergi inainte, n-ai ce face.
Singur stii daca poti tine capul sus (fata de tine) sau nu. Daca stiu altii, in mod real
nu foloseste (doar intr-o realitate paralela cu realitatea-realitate).

MI-5 11-12-2012 - 13:48

Se zvoneşte că pe Ponta l-a luat gura pe dinainte.
Liderii PNL şi ceilalti PSD-işti nu ştiau nimic.
În USL nu se discutase aşa ceva…

USL:::
discutaţi ce vreţi cu cine vreţi, dar…
Fără unguri la guvernare !!!!!!!!!!!!!

urbos 11-12-2012 - 19:02

Da, a vorbit ca un bou.
Ceva real a fost, insa s-a exprimat ca un cretin ce e.

salut 11-12-2012 - 19:30

Nu cred ca sunt atat de tampiti sa aduca ungurii la guvernare. La cat de solid e scorul USL-ului, asta nu poate fi decat o greseala majora. Dar, pe de alta parte, marturisesc ca tare mi-as dori sa dea o muie UDMR-ului, ca si curva asta ungureasca prea le-a tras-o cand il slujea pe Basescu. Iar muia sa fie in acelasi sens ca cea primita de USL: sa promita si sa nu faca, sau sa faca invers.

urbos 11-12-2012 - 21:17

Ponta a vorbit ca un dobitoc. Nu e prima data.
Dragnea a spus care a fost miscarea, dar se pare ca PSD-u a facut-o de capu lui, ca au avut discutii cu UDMR inainte de alegeri ca sa fie siguri ca nu mai face Basescu cine stie ce manevre. Cred insa ca a fost mai degraba o miscare pesedista pentru a-l asigura pe Ponta si de a opri vreun eventual val de critici din strainatate.
PNL insa se opune cooptarii UDMR la guvernare.

salut 11-12-2012 - 21:33

Ma rog, nu stiu manevrele de culise, dar tot cam in sensul asta am postat si eu. UDMR ia mu_ie, indiferent care sunt circumstantele in care s-a ajuns la aceste zvonuri cu ungurii la guvernare. Si e foarte bine asa. USL sa se foloseasca de ei pentru imagine externa pana cand Basescu il renumeste pe Ponta prim-ministru, dupa care sa se stearga cu ei la koor si sa-i arunce, manjiti de kkt, in curtea lui Basescu, pentru care au tradat anterior, pe care l-au lins sub noada ani de zile.
Adica, sa le aplice ACELASI TRATAMENT.

urbos 11-12-2012 - 21:46

Nu le stiu nici eu, asta a spus Dragnea, argumentand jalnic insa. Eu am facut apoi niste presupuneri, in varianta optimista, caci altfel, exista si varianta la care s-au mai gandit si altii(nu basisti), ca PSD vrea sa scape de PNL si sa-si gaseasca alaturi de UDMR o alta oaste de stransura cu care sa guverneze. Cu Basescu cu tot.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-12-2012 - 21:50

…aka-katurboase : PROST ai fost ,TAMPIT ESTI !

DXN 11-12-2012 - 22:03

Un parlament de KKT: Sandu 66%, Jiji 65%, Felix 70%!
Popor MUCI!

DXN 11-12-2012 - 23:30

3,14zda lu vanghele, 3,14zda lui dragnea, 3,14zda lui uioreanu, etc…!
popor muuuci!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 12-12-2012 - 11:54

Un seism cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs miercuri dimineaţă, la ora 06.24 UTC (08.24 ora locală – n.r), în zona Vrancea, informează Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Cutremurul a avut loc la o adâncime de 80 de kilometri.

Cele mai apropiate localităţi de epicentru au fost Covasna (37 km), Focşani (44 km), Târgu Secuiesc (46 km), Mărăşeşti (48 km), Râmnicu Sărat (54 km).

Acesta este al doilea seism produs în Vrancea în ultimele ore. Un seism de 2,7 grade pe scara Richter s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 01.55 UTC (13.55 – ora locală), la o adâncime de 12 km. Doresc sa aflu distanta pina la …Pogoanele Bu .ZAU !

DXN 11-12-2012 - 21:57

Ba’ vi s-a inseminat o schimbare: Deja va credeti oameni! Vorbiti nulitati, analizati, criticati, apreciati!
In doua luni il veti scuipa pe Ponta!
Ramaneti aceiasi NETERMINATI!
1a3a9ii1o5!

Cercul 12-12-2012 - 00:13

@DXN, USL-ul nu e contra naturii. E format din doua partide de stanga(PSD si PL) si un fleac PC. Liberalii sunt de stanga pentru ca in momentul aparitiei lor in Romania, nu erau „reactionari” ci „revolutionari”, vroiau schimbari. Erau numiti pentru asta Rosii.
In SUA, democratii sunt numiti liberali. Adica vor ca americanii sa fie liberi sa mearga cu sticla descoperita pe strada, ca altfel sunt arestati(ce mai libertate in tara grasilor).

Lupu Ardelean 12-12-2012 - 01:08

Cu multa indignare am vazut exprimarile dumitale ,ceva in genul lui Joseph Goebbels, desigur primitivismul dumitale este predominant in felul in care va exprimati, nici in vis nu puteti sa ajungeti la nivelul intelectual al acestui criminal nazist. Cu toata cruzimea lui si cu tragediile rezultate din ordinele lui, Joseph Goebbels a fost un om deosebit de inteligent si instruit .Deci toata straduita dumitale de a-l imita este ceva de genul comics’ului, ceea ce predomina in caracterul dumitale este un primitivism muiat cu multa ura, o ura desigur ca manifestare a dementei de care in mod sigur suferiti. Sinteti rupt de realitate, vedeti doar lumea deformata privita prin mintea dumitale pulverizata de boala.Vorbind de Dumnezeu care si la evrei si la crestini este acelasi contruiti fantasme diabolice ce se formeaza in creierul dumitale putred. Acel Dumnezeu la care ne rugam noi crestinii este preluat de la evrei, asa cum crestinismul s-a nascut din poporul sfint al Israelului, marii nostri sfinti, fara nici o exceptie sint evrei. Asa ca domnu urbos esti un om bolnav si in loc sa iti pierzi vremea aici cu toate fantasmele dumitale mai bine ai face sa te duci la un tratament serios de specialitate si sa incerci sa mai repari ceva din sanatatea matale desigur daca mai este posibil acest lucru. Dupa gravitatea felului in care va comportati cred ca este cam tirziu, iar la virsta dumitale creierul nu se mai reface.

tomi 12-12-2012 - 11:24

Domnu Ardeleanu, scuzele mele dar a-l compara pe timpitul de urbos cu Goebbels este ca si cum l-ati compara pe Napoleon cu caporal sandu dobre din Curvalestii de Vale, Buzau, comandad suprem peste plutonul de paza al depozitului de fier vechi.
Acest dement primitiv a primit post la salubritate cu fratele sau geaman digital la sectia de salubritate Ploiesti.Boul ca sa fie remarcat a spart normele din prima zi si a supt ca-ca-tul din 20 de canale.
Nu are rost domnule sa-ti pierzi vremea cu imbecilul acesta, urbos are un singur tratament, are nevoie de o pastila de calibru 9 mm ce-l va vindeca in mod cert de schizofrenia care-l macina.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult