Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce pun la cale USL şi UDMR

Ce pun la cale USL şi UDMR

scris de A.B.
12 afisari

Uite colaborarea, nu-i colaborarea. Dacă până ieri, liderii UDMR susţineau sus şi tare că nu vor face nicio alianţă, cu nimeni, până la alegerile generale, ei bine, şefii USL şi cei ai UDMR s-au întâlnit, la Guvern, pentru a discuta despre o viitoare colaborare.

udmr

foto: rtv.net

Liderii USL şi UDMR au discutat, la întâlnirea de la Palatul Victoria, despre încheierea unor alianţe politice pe plan local, pentru consolidarea majorităţii în unele consilii judeţene, prin care membrii UDMR să ocupe inclusiv posturi de vicepreşedinţi ai acestor consilii. Potrivit Mediafax, la discuţie au participat liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu, vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu şi secretarul general al PSD Liviu Dragnea, precum şi liderii UDMR Kelemen Hunor, Verestoy Attila şi Laszlo Borbely. „S-a discutat despre colaborarea politică între UDMR şi USL, inclusiv despre alianţe pe plan local, pentru consolidarea unor majorităţi în consilii judeţene, inclusiv cu preluarea de către membrii UDMR a unor funcţii de vicepreşedinţi de consilii judeţene”, a declarat Verestoy Attila. La rândul său, Laszlo Borbely, a declarat că, în ceea ce priveşte activitatea în Parlament, UDMR se află în opoziţie, dar nu se opune tuturor proiectelor de legi aflate în dezbatere. Surse oficiale au declarat anterior că întâlnirea cu liderii UDMR are loc în contextul în care USL se bazează pe sprijinul acestei formaţiuni pentru adoptarea în Parlament a mai mult proiecte de legi. Luni, Borbely a declarat că, în urma discuţiilor avute de reprezentanţii Uniunii cu cei ai USL, se preconizează formarea unor majorităţi UDMR-USL atât în Consilul Judeţean Mureş, cât şi în Consiliul Local Târgu Mureş.

2 comentarii

ciufulici 20-06-2012 - 14:04

USELEULE, USELEULE, te vede poporul, pai cand o veni scandenta …. aoleu!

ciufulici 20-06-2012 - 14:08

ROMANI, VA ORDON, TRECEM PE POANTE! BAL SA FIE!
Iunie 2012, semnat MEGA-DICTATORUL PONTA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult