Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce schimbări a mai făcut Ponta prin ministere

Ce schimbări a mai făcut Ponta prin ministere

scris de D.S.S.
6 afisari

Premierul Victor Ponta l-a numit, luni, pe Ion Stoica secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor.

ponta

foto: antena3.ro

Prin decizia premierului, Stoica exercită funcţia de la MAI cu caracter temporar. De asemenea, la Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA), Ponta a decis ca funcţia de secretar general să fie exercitată cu caracter temporar de Radu Nicolae Chiurtu, care este director în minister. Chiurtu îl înlocuieşte în funcţie pe Andrei-Barbu Todea, care îşi încetează activitatea ca secretar general, printr-o altă decizie a premierului Ponta. La Ministerul Finanţelor Publice (MFP), Dragoş Doroş a fost eliberat din funcţia de secretar de stat, iar în locul său a fost numit Claudiu Doltu, nominalizat luni de PNL pentru această poziţie.

Printr-o altă decizie luată luni de prim-ministrul Ponta, Mihai Busuioc este revocat din funcţia de director general al Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, iar în locul său este desemnată directoarea adjunctă Ileana Spiroiu să exercite temporar atribuţiile de director general.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult